16 lutego 2016Dah pisze: Da się tym normalnie "zjarać" jak zrobię maczane 1:80 ? Jak wygląda faza? Ile trzyma ? Substancja raczej pójdzie do miksów dlatego chciałbym poznać jej profil czy nada się w ilości 0,2g do 0,4g czikity i takiej samej ilości nm-a (mowa o gotowej maczanie. Czy to już inna liga nie nadająca się dla niedzielnych ale wszystko to chyba kwestia dawki ? :D
W każdym razie mam 2g tego kanna. Pierwsze kanna w życiu w takiej formie. Obym przeżył;D
Jak wezmę na czubek igły do iniekcji paproszka i w methpipe wsadzę do spalenia, to chyba nie będzie dawka śmiertelna?
scalono @V44
Proszę o scalenie.
Edit: No chyba tamten vendor mnie oszukał, bo to nie działa jak to co było w karteczkach. Dosłownie odrobina jak ziarenko kurwa cukru mnie złożyła;D Chryste panie co najgorsze to pachnie i smakuje jak alfa, bez kitu. Panie miej w swojej opiece alfiarza który przypadkiem to gdzieś znajdzie i wrzuci do methpipe "głupie" 20mg, żeby ściągnąć bucha:)
Jeszcze jutro zobaczę, a jak nie to opcja kibel wydaje się dobrą opcją jednak
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.