16 lutego 2016Dah pisze: Da się tym normalnie "zjarać" jak zrobię maczane 1:80 ? Jak wygląda faza? Ile trzyma ? Substancja raczej pójdzie do miksów dlatego chciałbym poznać jej profil czy nada się w ilości 0,2g do 0,4g czikity i takiej samej ilości nm-a (mowa o gotowej maczanie. Czy to już inna liga nie nadająca się dla niedzielnych ale wszystko to chyba kwestia dawki ? :D
W każdym razie mam 2g tego kanna. Pierwsze kanna w życiu w takiej formie. Obym przeżył;D
Jak wezmę na czubek igły do iniekcji paproszka i w methpipe wsadzę do spalenia, to chyba nie będzie dawka śmiertelna?
scalono @V44
Proszę o scalenie.
Edit: No chyba tamten vendor mnie oszukał, bo to nie działa jak to co było w karteczkach. Dosłownie odrobina jak ziarenko kurwa cukru mnie złożyła;D Chryste panie co najgorsze to pachnie i smakuje jak alfa, bez kitu. Panie miej w swojej opiece alfiarza który przypadkiem to gdzieś znajdzie i wrzuci do methpipe "głupie" 20mg, żeby ściągnąć bucha:)
Jeszcze jutro zobaczę, a jak nie to opcja kibel wydaje się dobrą opcją jednak
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.