Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 420 / 43 / 0
Dostałem mokry, żółty sort śmierdzący rozpuchem. Maczana 1:60 zapalona bez tolerki była mocna, nie powiem. Mimo wszystko profil działania chujowy. 20-25 minut peaku a potem kurewsko wielka chęć dopalania. Po trzech buchach wyjebałem i sampel i maczanę do kibla. Jeszcze do tego wszystkiego rozbolała mnie głowa.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
16 lutego 2016Dah pisze:
Da się tym normalnie "zjarać" jak zrobię maczane 1:80 ? Jak wygląda faza? Ile trzyma ? Substancja raczej pójdzie do miksów dlatego chciałbym poznać jej profil czy nada się w ilości 0,2g do 0,4g czikity i takiej samej ilości nm-a (mowa o gotowej maczanie. Czy to już inna liga nie nadająca się dla niedzielnych ale wszystko to chyba kwestia dawki ? :D
mdmb-4en-pinaca jest gdzieś 40x mocniejszy od thc wiec uznaje ze ten pewnie gdzieś kolo 50x thc, czyli maczan pownien być gdzieś 1:200 na odpowiednik normalnego bucha
  • 36 / / 0
Jest kosior zrobione 1;50 na malej tolerce i buszek ladnie wchodzi na glowe , polecam
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich