Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
Wie ktoś jak z zabraniem ze sobą thioco busem? Ile paczek można i czy w ogóle mozna
  • 3 / / 0
Orientujecie się czy w czeskim Cieszynie dostanie się piko czy trzeba jechać gdzieś dalej?
  • 2008 / 495 / 0
30 czerwca 2025izopropylofenidat pisze:
Ej ludzie nie uwierzycie ale byłem w Pradze i na rogu ulic U Luzickego seminare i N kampe jest taki sklep "marihuana SUVENYRY 100% legit" co jebało mi scamem na kilometr.
Jakieś 10, albo może 12 lat temu byłem w Czechach to było tak samo. Normalnie w barze dało się kupić. Z tym, że bar nie był w żaden sposób oznakowany, ale jak na ulicy pytał kolega czy wiedzą gdzie można zioło kupić to nas tam pokierowali inni turyści z Polski.
  • 369 / 110 / 2
https://www.youtube.com/watch?v=vxlKjDTveEA

HONEST GUIDE wrzucił filmik na temat dokładnie tego sklepu o którym ostatnio pisałem. Polecam, póki jeszcze on istnieje.. W filmiku opowiada o tym jak jakaś typiara zjadła 2 ciastka stamtąd i wezwala na siebie karetke bo przestraszyła się fazy
No lipa lipa przez takie idiotki biznes pewnie zaraz zniknie i cierpi na tym całe grono entuzjastów substancji psychoaktywnych
ODPOWIEDZ
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.