Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 65 / 1 / 0
Wie ktoś jak z zabraniem ze sobą thioco busem? Ile paczek można i czy w ogóle mozna
  • 3 / / 0
Orientujecie się czy w czeskim Cieszynie dostanie się piko czy trzeba jechać gdzieś dalej?
  • 2056 / 508 / 0
30 czerwca 2025izopropylofenidat pisze:
Ej ludzie nie uwierzycie ale byłem w Pradze i na rogu ulic U Luzickego seminare i N kampe jest taki sklep "marihuana SUVENYRY 100% legit" co jebało mi scamem na kilometr.
Jakieś 10, albo może 12 lat temu byłem w Czechach to było tak samo. Normalnie w barze dało się kupić. Z tym, że bar nie był w żaden sposób oznakowany, ale jak na ulicy pytał kolega czy wiedzą gdzie można zioło kupić to nas tam pokierowali inni turyści z Polski.
  • 383 / 114 / 2
https://www.youtube.com/watch?v=vxlKjDTveEA

HONEST GUIDE wrzucił filmik na temat dokładnie tego sklepu o którym ostatnio pisałem. Polecam, póki jeszcze on istnieje.. W filmiku opowiada o tym jak jakaś typiara zjadła 2 ciastka stamtąd i wezwala na siebie karetke bo przestraszyła się fazy
No lipa lipa przez takie idiotki biznes pewnie zaraz zniknie i cierpi na tym całe grono entuzjastów substancji psychoaktywnych
  • 33 / 2 / 0
A propos Pragi - czy ktoś ma jakoś pomóc (albo wie, gdzie ogarnąć) normalne dobre topy i ewentualnie dobrą emke? Planuje być tam za około miesiąc, ale lepiej zawczasu się przygotować;-).
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.