Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
Wie ktoś jak z zabraniem ze sobą thioco busem? Ile paczek można i czy w ogóle mozna
  • 3 / / 0
Orientujecie się czy w czeskim Cieszynie dostanie się piko czy trzeba jechać gdzieś dalej?
  • 2007 / 494 / 0
30 czerwca 2025izopropylofenidat pisze:
Ej ludzie nie uwierzycie ale byłem w Pradze i na rogu ulic U Luzickego seminare i N kampe jest taki sklep "marihuana SUVENYRY 100% legit" co jebało mi scamem na kilometr.
Jakieś 10, albo może 12 lat temu byłem w Czechach to było tak samo. Normalnie w barze dało się kupić. Z tym, że bar nie był w żaden sposób oznakowany, ale jak na ulicy pytał kolega czy wiedzą gdzie można zioło kupić to nas tam pokierowali inni turyści z Polski.
  • 344 / 104 / 2
https://www.youtube.com/watch?v=vxlKjDTveEA

HONEST GUIDE wrzucił filmik na temat dokładnie tego sklepu o którym ostatnio pisałem. Polecam, póki jeszcze on istnieje.. W filmiku opowiada o tym jak jakaś typiara zjadła 2 ciastka stamtąd i wezwala na siebie karetke bo przestraszyła się fazy
No lipa lipa przez takie idiotki biznes pewnie zaraz zniknie i cierpi na tym całe grono entuzjastów substancji psychoaktywnych
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).