Doba w rozgrzanym samochodzie musiała swoje zrobić i padły, lecę już na nowym opakowaniu i działa i to dobrze w porównaniu do NALT, który to dawał efekt zerowy.
Od teraz mam złotą zasadę, suply, kapsułki itp zamówiam gdy nie panują upalne dni, tak dla pewności.
przeczytalem caly dzial, ale sa tu glownie opisy po spozyciu ekstraktow supli - l-dope z suplementow nie biore pod uwage
mam dostep do aptecznej lewodopy+bensezaryd (madopar)
co moge dolaczyc, aby libido wyskoczylo na jeszcze wyzszy poziom?
Laczyl ktos lewodope z tongkat ali, kozieradka, zen szen (lub inne)?
jakie byly efekty?
Czy probowal ktos snifowac tabletke l-dopy? (madopar) albo mix z bupropionem?
Tylko pytam, chociaz wydaje mi sie ze to akurat dosc slabe pomysly ;)
Więc tak, starając się suplementować ldopę, to pod wczesny wieczór brałem dodatkowo zestaw wit B, po przebudzeniu się np o 5 czy 6 wlatywała ldopa czy ltyrozyna i ileś tam egcg. Nic to nie dawało a stosowałem to celem szybszej odbudowy zapasów dopaminy.
Dowiedziawszy się od hash'a neurotoksykości ldopy jak i rozczarowaniem po prostu przestałem.
Za to wpadło mi kilka medoparów.
Po 1szym, dzień po, dosłownie zasnąłem na 30min.
Przy następnych tabsach po jakimś tam okresie jedyne co to mi dało, to biegunki xd Z bupropionem nie próbowałem sniffować tego, ale testując medopar leciałem na bup+DXM.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.