Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2716 / 584 / 0
Co za pierdolenie że psychuszka i nikt z tego nie wyszedł Wielokrotnie mixowałem ketę lub mocniejsze dyso z psychodelikami i ziołem, wszystko w dużych dawkach i same pozytywne doświadczenia xD

Kiedyś moim ulubionym mixem było 150-300ug kwasa, pod koniec peaku skucie ziołem i dojebanie 30-150mg kety xD

@ledzeppelin2 Zły s&s albo słaba psycha. Jeszcze mowa o zajebiście krótko działającej kecie (co prawda wzmocnienie psychodelików trwa trochę dłużej niż typowe działanie kety), ciekawe co byś powiedział wrzucając mocniejsze rc dyso xD

Kluczem jest rozum, nie należy przy takich mixach od razu dopierdalać 100, 300mg kety czy ile tam bierzecie na dziurę bo efekty są spotęgowane. Należy dociągać mniejsze dawki.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 17 / / 0
Ale to jest wspaniała substancja, pierwszy dzień brania był niesłychanie niesamowity. Uwielbiam to krótkie działanie, nie chciałbym przebywać w stanie dysocjacji przez kilka godzin, tak jak przy jakichś długo działających dyso. Coś czuję, że zagości w moim rytuale na stałe. Oglądałem ostatnio film na goglach vr, świetne zastosowanie. Oczywiście warto też puścić jakieś shpongle/infected mushroom i polatać w rytm muzyki.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.