Na szczęście ogólnie jestem gadatliwa osoba to nie ma różnicy czy biorę czy nie, taj samo gadam wiec no nie widać po mnie aż tak ze cos brałam, fajnie i niefajnie ;)
hmm.. może i są, tylko, że. cytując "nikt o tym nie wie" - uwierz do czasu, czas wszystko weryfikuje.
"jak to przerwać?" - wyłącznie Ty o tym decydujesz, to Twoje życie które masz wyłącznie jedno, aktualnie przyjmujesz najbardziej jebiącą zdrowie substancję jaka istnieje znana człowiekowi jeśli chodzi o 'long time' to, że teraz nie widać, to nawet jak teraz przerwiesz, zacznie wszystko wychodzić po latach.
czy suplementy Ci pomogą? suplementy to powinno się przyjmować podczas zażywania, żeby jak najbardziej zredukować skutki uboczne zażywania w długo terminowym okresie czasu.
Co do silnej woli się nie wypowiem, bo mam trochę niewyparzony język przez swoją szczerość.
Ostatnio zgłosił się do mnie jeden z użytkowników forum o pomoc w doborze suplementacji, po zażegnaniu ciągu na innej substancji, tylko że użytkownik ten podjął już bardzo duże kroki naprzód w zaprzestaniu tego ciągu. Póki sama nie przestaniesz, to nic Ci nie pomoże. Myślę, że na Twoim miejscu potrzebna jest odpowiednia terapia, skoro masz problem jak sama piszesz z silną wolą, a raczej jej brakiem.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
poprawiono formatowanie /Devixo
Chociaż tutaj jeszcze dochodzi subtelna kwestia czasu ciągu oraz przerabianych ilości – wartość "przeżyj tyle wytrzymaj tyle" proporcjonalnie rośnie do czasu bycia w ciągu.
Współczuję waszym zatokom i nosom.
I portfelom.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.