Na szczęście ogólnie jestem gadatliwa osoba to nie ma różnicy czy biorę czy nie, taj samo gadam wiec no nie widać po mnie aż tak ze cos brałam, fajnie i niefajnie ;)
hmm.. może i są, tylko, że. cytując "nikt o tym nie wie" - uwierz do czasu, czas wszystko weryfikuje.
"jak to przerwać?" - wyłącznie Ty o tym decydujesz, to Twoje życie które masz wyłącznie jedno, aktualnie przyjmujesz najbardziej jebiącą zdrowie substancję jaka istnieje znana człowiekowi jeśli chodzi o 'long time' to, że teraz nie widać, to nawet jak teraz przerwiesz, zacznie wszystko wychodzić po latach.
czy suplementy Ci pomogą? suplementy to powinno się przyjmować podczas zażywania, żeby jak najbardziej zredukować skutki uboczne zażywania w długo terminowym okresie czasu.
Co do silnej woli się nie wypowiem, bo mam trochę niewyparzony język przez swoją szczerość.
Ostatnio zgłosił się do mnie jeden z użytkowników forum o pomoc w doborze suplementacji, po zażegnaniu ciągu na innej substancji, tylko że użytkownik ten podjął już bardzo duże kroki naprzód w zaprzestaniu tego ciągu. Póki sama nie przestaniesz, to nic Ci nie pomoże. Myślę, że na Twoim miejscu potrzebna jest odpowiednia terapia, skoro masz problem jak sama piszesz z silną wolą, a raczej jej brakiem.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
poprawiono formatowanie /Devixo
Chociaż tutaj jeszcze dochodzi subtelna kwestia czasu ciągu oraz przerabianych ilości – wartość "przeżyj tyle wytrzymaj tyle" proporcjonalnie rośnie do czasu bycia w ciągu.
Współczuję waszym zatokom i nosom.
I portfelom.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.