Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 15 / 3 / 0
28 lipca 2025Merx pisze:

ciekawe ile to rzeczy się naodpierdalało po tej substancji, a nigdy się tego nie dowiemy xD
Kompletnie nie pamiętam pisania tego, jak mam być szczera. Listę znam, pamiętam, ale post? Nic a nic
No całe szczęście to już przeszło i jakoś mnie nie schizuje więcej wraz z końcem myśli samobójczych, ba, nauczyłam się spać i bez niego, a dość spory zapas nie kusi aż tak. Wystarczyło tylko zacząć znów jeździć na rolkach (w sensie prawdziwych, nie Relanium) %-D
Schodzenie z tego, jak macie zapewnione coś, co was wymęczy na sam koniec dnia, jest niemalże natychmiastowe, jak zauważyłam i dziękuję za życzenia zdrowia :3
  • 206 / 32 / 0
Zolpidem był jednym z moich pierwszych narkotyków za gówniarza i dał mi pierwsze w życiu, mocno poebane haluny, dziwne kształty, szepty za głową itd
Niestety po kilku próbach te efekty zaginęły i jedyne co dawał zolpidem to ciągłe dorzucanie, amnezje i przypały xD Może jakieś małe zniekształcenia obrazu w wysokich dawkach mimo interwałów kilkumiesięcznych/letnich.
Chciałbym znowu doznać tego typu rzeczy więc mam do was pytanie o pomysły jak przywrócić tego typu działanie, przypalenie thc? Może ogarnięcie recki na jakiś analog typu zopiklon?
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 330 / 85 / 0
Takie efekty są jednorazowe, musisz znaleźć coś innego
  • 4 / / 0
Choruję na CHAD, po zapodaniu tego legu w okresie depresji , ona ustępuje jak za magiczną różdżką na jakiś czas? Z kolei jak walne na noc 2 tab. to rano budzę się ze zwdojoną depresją. Testowaliście to kiedyś w depresji w afektywnej dwubiegunowej>?

Boję się tego jest w połączenia z medikinetem 20mg.. Co myślicie?

scalono - /Merx
  • 1 / 1 / 0
18 czerwca 2015leuckart pisze:
Czy Stillnox (zolpidem) da radę mnie uśpić w wieczór po wzięciu LSD?
Czy możliwe, że Zolpidem się nada na tabletkę ratunkową na złego tripa (uspokoić to nie uspokoi, ale uśpi)?

PS: W wątku o LSD mi nie odpowiedzieli, bo rozmawiają o tym, czym na prawdę jest branie psychodelików. Czyli jak zawsze.
Nada się nada, po 12 godzinach dobrego mocnego tripa, mówię muszę zasnąć, więc 2-3 Naseny zapite piwem i zasnąłem w momencie.... obudziłem się po 6 godzinach wyspany ale spocony jak szczur.... mówię uff już po czapie męczącej.... podnoszę głowę cały happy, a tam zegarek na ścianie nie ma wskazówek... wyjrzałem przez okno a tam każdy kto szedł obok bloku zatrzymany i patrzy się prosto w moje okno.Mowie co do uja. Jeszcze każda osoba miała minę taką ☹️ każda dosłownie. Zasłoniłem rolety żeby tylko minimalnie patrzeć co jest grane co jakiś czas. Chwilę pogadałem z jakimś chłopem który pojawił się w mojej szafie, opowiadał mi o swoich pasjach i że jak tylko wyjdzie to kupi sobie krowę. A ja poszedłem jeszcze spać biorąc 2 zolpidemy z piwem. Przespałem chyba z 10 godzin. Na szczęście już bez fazy. Jeżeli zarzucasz karton , w dużej ilości na raz, jak to w moim przypadku faza jest długa i po zolpidemie nie schodzi, dopiero po następnych 12-16 godzinach, kolejny zolpidem ,piwo i może będzie dobrze. Pozdrawiam
  • 856 / 201 / 0
Ogólnie takie sajdy daje też sam zolpidem. Na mocniejsze psajko (za takie uważam LSD) to już bym celował w nasenne benzo typu estazolam.
  • 11 / / 0
Wpadł mi w ręce zolpi czeski wziąłem wczoraj 10 mg na noc i nie przespałem nawet godziny, nie spie już 3 noc z rzędu, ile tego wziąść zeby usnąć? Czytałem ze po tym mozna narobić przypału i trochę sie cykam wziąść wiecej
  • 1274 / 345 / 2
@Buhajoo zaraz deprywacja snu narobi Ci więcej szkód niż. wzięcie np. 3 tabl zolpi bez tolerancji.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.