Później skończył mi się ten specyfik i po ponad tygodniowej przerwie dorwałem 2 lata przeterminowaną Zolsanę (też Zolpidem).
Jebłem 2 albo 3 tabsy a następną donosowo (obiecałem kiedyś sobie, że nigdy nie będę nic walić w klamę). Powróciły lekkie haluny ale zawsze coś, bo przestałem je mieć po 3-4 używaniu Nasenu.
To jest silniejsze ode mnie. Kocham ten stan po tym cudownym specyfiku.
Czy możliwe, że Zolpidem się nada na tabletkę ratunkową na złego tripa (uspokoić to nie uspokoi, ale uśpi)?
PS: W wątku o LSD mi nie odpowiedzieli, bo rozmawiają o tym, czym na prawdę jest branie psychodelików. Czyli jak zawsze.
>używaj Stillnoxu (zolpidem) codziennie w dawce 10mg.
>uzaj, że po całej tabletce jesteś zbyt wystrzelony i zredukuj dawki do 1/2 tab, czyli 5 mg.
>jednego dnia zaśnij normalnie (po tej połówce)
>następnego nie czuj się po pozostałej połówce senności, ani trochę
>więc dorzuć całą tabletkę, A CO SIĘ BĘDZIESZ KURWA ROZDRABNIAŁ (zolpidem logic: jak dorzucisz 5mg, to ci znowu zostanie pół tabletki)
>po 1/2 h uznaj, że nadal ni chuja nie jesteś senny, więc uzupełnij substancje psychoaktywne we krwi alkoholem
>nie zdawaj sobie nawet przez moment sprawy, z tego, jak bardzo wyjebany jesteś
>dowiedz się z facebookowych logów, że pisałeś ze znajomymi do dwunastej
>ułóż sobie plany założenia hodowli konopii i wydania książki
>omów je z przyjaciółmi
>z opini światków dowiedz się, że łaziłeś do późnych godzin nocnych po domu, nie mogąc zasnąć
>obudź się wypoczęty, gówno pamiętająć
A to jedna z kilku. Cholera, od teraz biorę tylko w łóżku, bezpośrednio przed snem.
leuckart pisze:Zolpidem story:
>używaj Stillnoxu (zolpidem) codziennie w dawce 10mg.
>uzaj, że po całej tabletce jesteś zbyt wystrzelony i zredukuj dawki do 1/2 tab, czyli 5 mg.
>więc dorzuć całą tabletkę, A CO SIĘ BĘDZIESZ KURWA ROZDRABNIAŁ (zolpidem logic: jak dorzucisz 5mg, to ci znowu zostanie pół tabletki)
>po 1/2 h uznaj, że nadal ni chuja nie jesteś senny, więc uzupełnij substancje psychoaktywne we krwi alkoholem
>omów je z przyjaciółmi
>z opini światków dowiedz się, że łaziłeś do późnych godzin nocnych po domu, nie mogąc zasnąć
A to jedna z kilku. Cholera, od teraz biorę tylko w łóżku, bezpośrednio przed snem.
>omów je z przyjaciółmi
Fix'd.
Też wam się wydaje, że ten lek musiał być mocno posmarowany hajsem, żeby wszedł do sprzedaży? To już moja babcia nawet tego nie bierze, bo dzieją się cyrki. :nuts:
Ale to, że to "nowoczesny i bezpieczny" lek, to jebany żart. Trzeba obchodzić się z nim serio ostrożnie. Ja, jak zacząłem go stosować, na początku brałem w łóżku, pod kołderką, ale potem zacząłem to olewać i brałem przed pójściem pod prysznic, by już się położyć, gdy lek działa i od razu zasnąć (strasznie wkręca taka możliwość, potem konieczność leżenia i czekania na sen irytuje). No i zaczęły się dziać takie rzeczy, więc znowu wracam do bezpiecznej opcji.
Z ciekawostek: Mogę nic nie pamiętać, ale zawsze zrobię sobie herbatę do łóżka. Magia
Bardzo polecam, jeśli ktoś ma problem z odstawieniem, zmniejszać dawkę o pół mg co 3-4 dni (byłem na 2mg). Po kilku dniach na 0.5mg należy brać ćwierć tabletki. Tutaj pojawiają się już problemy z zaśnięciem, ale powoli można się przyzwyczaić. Właśnie zostało mi 0.5mg na dwa ostatnie dni. Myślę, że nie będzie problemu z odstawieniem z tak małej dawki, ew. 2 dni nie do końca przespane.
Btw, tolerancja na działanie nasenne nie rośnie nawet w tak długim okresie jak 8 miesięcy.
Radzę nie brać więcej niż 2mg nasennie, nie ma po co, jedna tabletka naprawdę wystarcza.
Edit: Przy odstawieniu bardzo przydatne okazało się Trittico (trazodon).
§h¶ôňgĽéĐ.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/otwarcie-punktow-sprzedazy-marihuany-1038x1038.png)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/niemcycrack.jpg)
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet
Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/eatingdisorders.jpg)
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki
Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/piana.jpg)
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki
Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.