Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1634 / 262 / 0
@Kenel91 MDPHP jest chyba minimalnie słabsze od A-PVP czyli wciąż kurewsko mocne. Działa dłużej od alfy sporo. W odróżnieniu od A-PVP nie nadaje się do palenia, niby coś tam się kopci ale większość się marnuje i nie warto. Osobiście bardzo lubiłem MDPHP.
W porównaniu do NEPa jest o wiele silniejsze i bardziej schizogenne.
  • 9400 / 1837 / 2
Ja miałem kilkukrotnie mdphp. Za pierwszym razem mieszałem z nepem i działało genialnie. Za drugim razem...
Za drugim razem wróciłem z nocki z pracy i o 7.00 zrzuciłem węża na oko z 50-60mg (potem nie wiadomo czemu poprawiłem podobnym szczure).
O jedzeniu można zapomnieć a z tyłu głowy non stop takie wkurwienie na siebie. Niestety zadzwoniłem po uż do pracy i zasnąłem dopiero o 3.00 czyli można powiedzieć, że trzymało ok 20h.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 16 / 2 / 0
Aktualnie leżę w łóżku i jest coraz lepiej, a przynajmniej tak się zdaje. Sort był mocny, i mnie i ziomków składały mikrodzialki (kreski). Ale działanie nam się nie spodobało i odłożyłem to do szuflady. Ale w dzień poprzedzający jak to pisze wyjaralem dużo a-php i mi się spodobała ale jednocześnie skończyła. Tak więc stwierdziłem, ze lepszy rydz niż nic i wyjakem to MDPHP z szuflady i uzbrojony w piwo, Klonazolam i klonazepam poszedłem do garażu jarac. Jaralem to i jaralem, Chociaz działanie było nieprzyjemne i musiałem je zbijać browarami i benzo ale nie chodziło o działanie. Chodziło o smak palonej alfy(choć gorszy od zwykłej alfy), o sam fakt palenia(Chociaz palilo się gorzej) No i siedziałem tam 7 godzin, po zważeniu okazało się ze spaliłem nieco ponad gram ale przez cały czas czułem sie coraz gorzej, co bylo powodem przestanie vapo. Gdy wyszedłem z garażu bolały mnie wszystkie mięśnie, szczególnie dokuczliwe była prawa dolna cześć pleców albo prawa nerka, nie byłem w stanie stwierdzić. Ale bolało do tego stopnia, że chodziłem jakbym miał potężną skoliozę, przechylony w bok. Ale doszedłem do domu, napilem się wody i godzinkę poleżałem i chyba już wszystko jest git. Temperatura 38 stopni, paranoi brak ale pietra miałem ze zejdę. Czy polecam? Nie, lepiej kupić sobie zwykła a-php. Czy polecam a-PHP? Tez nie bo wciąga
  • 5165 / 900 / 0
Chłopie. Srogo przedawkowałeś . To jest jedna potężniejsza substancja niż alfy

Vapo alfy to sama dopamina
A mdphp ma profil noradrenalinowo dopaminowy. Dlatego uboki fiz sa potężne
Nie jestem znawca wielkim praktykiem gdyż mdphp chyba ze 2 razy zamówiłem.
Trzyma jak w termosie . Skóra się mi zrobiła brązowa jak że 3 dni sniffem pojechałem. Przestraszyłem się że nery siadają. Duże roztrzęsienie.
Bardzo nieprzyjemna substancja jak się przedobrzy . To mikro dawki trzeba stosować.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 18 / 1 / 0
Eno nie przesadzaj ;) rok leciałem z 3 może 4 przerwami po kilka dni. Najważniejsze to dobranie odpowiedniej dawki i trzymanie się jej bez przeginania. jak już nauczyłem się jeść na tym i spać choćby po 4h dziennie to nie pamiętam lepszej substancji do codziennego użytku :)
  • 73 / 23 / 0
U mnie 2 tyg ciągu na mdphp iv skończyły się na tym że obudziłem się w pasach w szpitalu psychiatrycznym na oddziale ogólnym wśród schizofreników. Nie wiem co się wydarzyło że tak się stało ale mogłem się domyślać więc wstyd mi było pytać rodziny co się stało. Na szczęście udało mi się przekonać ordynatora żeby mnie przeniósł na oddział detoksykacyjny.
Ostatnie co pamiętam to jak waliłem pod koniec ciągu setkę mdphp iv i to dawało taki sam wjazd jak przy apvp w ten ilości. Wjazd życia i ostra psychodela przez kilkanaście godzin
  • 1634 / 262 / 0
@ledzeppelin2 zgadzam się, MDPHP to bestia i zawsze się go trochę bałem szczerze mówiąc, podobnie jak A-PVP i reszty alf, pewnie dlatego najwięcej tego brałem. W każdym razie kiedyś zniknęły mi 24 godziny w trakcie lotu, nie mam zielonego pojęcia jak to się stało i co wtedy robiłem. Zaskoczyło mnie też że po nocce z MDPHP udało mi się pójść do pracy co wydawało mi się niemożliwe.
ODPOWIEDZ
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.