Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3451 / 722 / 9
To jest dyktatura. Uczynienie produktu uciążliwym do spożycia.

Majka
1500 zł/60 szt
1,88 zł/15 mg
12,5 gr/1 mg

Bez niestrawności, bez kolki. Samo zdrowie. Odpowiedź jest prosta.

*TO NIE JEST OFERTA
Robię analogiczne przeliczenie jak kolega wyżej.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 811 / 102 / 22
@jsc W neoazarinie uwielbiałem zapach anyżkowy. Cena nie miała znaczenia - w hui zarabiałem, ale przez kodę straciłem pracę, bo przysypiałem przy kompie :( Nie będę się mądrzył - odstawcie póki czas... Teraz po 3 latach od zaprzestania i kuracji paroksetyną, sulpirydem i temazepamem (signopamem) czuję się prawie jak na lekko opiatowej fazie. Biorę też obecnie dużo adaptogenów i nootropów. Pozdro i powodzenia!
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.