Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 788 / 446 / 0
Witam również po przerwie, alpra i prega na pokladzie
  • 15 / / 0
Jest sens po zjedzeniu 18 mg flona dorzucić 600 mg pregi, co właśnie uczyniłem?
  • 788 / 446 / 0
Jak dla mnie jest
  • 3014 / 1020 / 0
mi w psychuszce udało się, poza zestawem od nich, tj. Poltram, Clonazepamum TZF, Pregabalina, zawinąć swoje prywatne leki z depozytu i powiem miło mnie "upluszowiło" te 1 mg klonazepamu wraz z rolką podkręcone ok. 8-9 tab. efedryny. niedługo powinienem szybko wrócić do swojego królestwa i znów zasiąść do tego DOOM'a, pod którego specjalnie buliłem na RTX 5060. z powodu głupot i niedomówień świadków jestem hospitalizowany wbrew woli, już nie wiem który to raz... standardowo - myśli suicydalne.

pozdrawiam, przodo
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.