Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 793 / 449 / 0
Witam również po przerwie, alpra i prega na pokladzie
  • 15 / / 0
Jest sens po zjedzeniu 18 mg flona dorzucić 600 mg pregi, co właśnie uczyniłem?
  • 793 / 449 / 0
Jak dla mnie jest
  • 3044 / 1033 / 0
mi w psychuszce udało się, poza zestawem od nich, tj. Poltram, Clonazepamum TZF, Pregabalina, zawinąć swoje prywatne leki z depozytu i powiem miło mnie "upluszowiło" te 1 mg klonazepamu wraz z rolką podkręcone ok. 8-9 tab. efedryny. niedługo powinienem szybko wrócić do swojego królestwa i znów zasiąść do tego DOOM'a, pod którego specjalnie buliłem na RTX 5060. z powodu głupot i niedomówień świadków jestem hospitalizowany wbrew woli, już nie wiem który to raz... standardowo - myśli suicydalne.

pozdrawiam, przodo
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).