Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1328 / 336 / 12
co do tej dostępności to bym polemizował bo o ile w wawce czy większych miastach nie ma problemu, tak reszta polski wypada miernie, np u mnie całe miasto zjeździłem i konkretnie tego mojego suszu nigdzie nie było (no ale fakt aurory od zajebania) i finalnie musiałem się pofatygować do stolycy,

mimo wszystko ciężko narzekać tzn paliłem mocniejsze odmiany ale szczerze optowałbym bardziej za opcją kupna w detalu i nawet za tego 1 gieta zapłacić kilkanaście złotych więcej niźli wykupować całą recke a potem smolić do końca wora i jeszcze dalej bo odkąd tylko jest w mych łapskach to chodze spizgany od rana do wieczora, tia pierdolę bateryjki %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12520 / 2429 / 0
U mnie jest tylko jedna apteka, więc o promocjach to sobie można pomarzyć. Wciskają z maksymalną ceną i jeszcze z tą dodatkową opłatą w tym aptecznym opakowaniu z karteczką. Nie wiem, czemu inne apteki nie chcą sprowadzać suszu, a jest ich pełno.
Poza tym u mnie nie ma w ogóle opcji wizyty - trzeba jechać do większego miasta ponad 100km.
  • 92 / 39 / 0
Siema
Gdyby ktoś chciał zobaczyć co oferuję niemiecka apteka i za ile to wrzucam link do kliniki w której się lecze.
https://shop.dransay.com/products?vendo ... ce%22:true}
Ostrzegam że można dostać oczoplasu i slinotoku.
Po legalizacji rząd niemiec poluzował prawo i teraz każdy może zostać pacjentem,nawet turysta.
Przed legalem było to bardzo trudne.
A jak dostać receptę?
Dużo łatwiej niż w Polsce.
Wystarczyło się zarejestrować na stronie kliniki i odpowiedzieć na kilka prostych pytań. Co ciekawe klinika podpowiada co zaznaczyć żeby było si.
Bez żadnych teleporad dokumentacji lekarskiej itp.
To My decydujemy co chcemy i ile chcemy a lista jest sroga.
Na jednej recepcie mogą być maksymalnie 3 odmiany. Wszystko musi być z jednej apteki która też wybieramy.
Ilość chyba nieograniczona bo mozna i 100g jednej odmiany zamówić hehe.
Koszt recepty to 14e -60zl
Wygląda to tak że wybieramy 3 odmiany z jednej apteki,opłacamy receptę.
Nasza klinika kontaktuję się z apteka a gdy już apteka ogarnie zamówienie kontaktuję się z nami.
Ja opłaciłem receptę wczoraj i dziś dostałem maila ze zamówienie czeka.
Zamówienie można odebrać osobiście albo kurierem,mozna też zamówić gościa co wozi jedzenie i odbierze za nas.
W gratisie dostałem regulator wilgotności i krem do twarzy z CBD hehe
P.S Może to info się komuś przyda.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2025 przez Szuuuuuuu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2255 / 384 / 0
Robi wrażenie jaka jest sytuacja zza zachodniej granicy , a odmiany wyglądają o wiele lepiej niż większość z polskiej apteki, jakbyśmy dostawali towar gorszej jakości, s-laby to jak badyle.
  • 92 / 39 / 0
Ceny też bardzo eleganckie.
W mojej niemieckiej klinice pierwsza recepta jest za free druga 60zl
Przykładowo w mojej byłej klinice z Warszawy IZWW pierwsza wizyta 200zl druga 120zl.
Polska bogaty kraj Pan.
Jak na Polskie warunki to koper był też drogi, nie wiem jak jest teraz bo nie śledzę.
  • 1185 / 324 / 2
wszystko spoko, ale nie offTOPUJMY hehe, nazwa wątku to: medyczna marihuana W POLSCE niestety nie ma wątku jak to wygląda w innych krajach, więc jak coś @Szuuuuuuu mogę wydzielić taki wątek z Twojego postu.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1932 / 314 / 0
Polecam odmianę MAC1 (Miracle Alien Cookies). Imo w końcu indica, która przebiła bakerstreeta. 0.08g MAC1 + 0.08g CBD wystarczy na zmontowanie mocnej bomby. Oszczędne wydajne i pachnące nieziemsko palonko (mieszanka diesla cytrusów i ziół w zapachu i smaku).
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 12520 / 2429 / 0
Konkretne te niemieckie tematy. Szczególnie spróbowałbym tego Cosmic Cream, choć wszystkie wyglądają zachęcająco. U nas niestety zacofanie i nic nie zapowiada, by coś się miało zmienić.
  • 3449 / 718 / 9
MAC1 może mocą zamiata, ale terpenowo nie jest lepsza od Bakerstreeta. Nie jest aż tak oryginalna. Moc jest ogromna, nie raz zdarzyło mi się przeterapeutyzować, szczególnie paląc bezpośrednio.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 480 / 72 / 0
Nie palę zioła od miesiąca, paliłem codziennie przez ostatni rok. A od dwóch lat kilka razy w tygodniu.
Gdyby ktoś się zastanawiał, czy warto przestać palić, chociaż na chwilę. Warto.
Przeszedłem glow up. Zmieniłem pracę, zacząłem ćwiczyć, zdrowo się odżywiam, wstaje wyspany i za pierwszym budzikiem. Czuje przypływ energii, nie muszę pić tyle kawy ile piłem. Mój zasób słownictwa się zwiększył, mówię szybciej i składniej.
Mam w domu dwa słoiki medycznej, nie ciągnie mnie. Nie widzę sensu w paleniu, ostatnie fazy to była zamuła, siedzenie jak zombie i wpatrywanie się w ekran, dziwne fazy, jakby dementor wysysał ze mnie całe szczęście a świat widziałem w "zimnych" kolorach.
Piszę tą wiadomość do osób, które zmagają się z zrzuceniem palenia. Warto jest przeczekać kilka dni. Warto jest znaleźć sobie hobby, warto jest kupić sobie piwko zero na odstresowanie, pójść na basen, spędzić czas ze znajomymi, wypracować nowe zdrowe nawyki.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.