Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1327 / 336 / 12
co do tej dostępności to bym polemizował bo o ile w wawce czy większych miastach nie ma problemu, tak reszta polski wypada miernie, np u mnie całe miasto zjeździłem i konkretnie tego mojego suszu nigdzie nie było (no ale fakt aurory od zajebania) i finalnie musiałem się pofatygować do stolycy,

mimo wszystko ciężko narzekać tzn paliłem mocniejsze odmiany ale szczerze optowałbym bardziej za opcją kupna w detalu i nawet za tego 1 gieta zapłacić kilkanaście złotych więcej niźli wykupować całą recke a potem smolić do końca wora i jeszcze dalej bo odkąd tylko jest w mych łapskach to chodze spizgany od rana do wieczora, tia pierdolę bateryjki %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.