Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1327 / 336 / 12
co do tej dostępności to bym polemizował bo o ile w wawce czy większych miastach nie ma problemu, tak reszta polski wypada miernie, np u mnie całe miasto zjeździłem i konkretnie tego mojego suszu nigdzie nie było (no ale fakt aurory od zajebania) i finalnie musiałem się pofatygować do stolycy,

mimo wszystko ciężko narzekać tzn paliłem mocniejsze odmiany ale szczerze optowałbym bardziej za opcją kupna w detalu i nawet za tego 1 gieta zapłacić kilkanaście złotych więcej niźli wykupować całą recke a potem smolić do końca wora i jeszcze dalej bo odkąd tylko jest w mych łapskach to chodze spizgany od rana do wieczora, tia pierdolę bateryjki %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12515 / 2427 / 0
U mnie jest tylko jedna apteka, więc o promocjach to sobie można pomarzyć. Wciskają z maksymalną ceną i jeszcze z tą dodatkową opłatą w tym aptecznym opakowaniu z karteczką. Nie wiem, czemu inne apteki nie chcą sprowadzać suszu, a jest ich pełno.
Poza tym u mnie nie ma w ogóle opcji wizyty - trzeba jechać do większego miasta ponad 100km.
  • 91 / 39 / 0
Siema
Gdyby ktoś chciał zobaczyć co oferuję niemiecka apteka i za ile to wrzucam link do kliniki w której się lecze.
https://shop.dransay.com/products?vendo ... ce%22:true}
Ostrzegam że można dostać oczoplasu i slinotoku.
Po legalizacji rząd niemiec poluzował prawo i teraz każdy może zostać pacjentem,nawet turysta.
Przed legalem było to bardzo trudne.
A jak dostać receptę?
Dużo łatwiej niż w Polsce.
Wystarczyło się zarejestrować na stronie kliniki i odpowiedzieć na kilka prostych pytań. Co ciekawe klinika podpowiada co zaznaczyć żeby było si.
Bez żadnych teleporad dokumentacji lekarskiej itp.
To My decydujemy co chcemy i ile chcemy a lista jest sroga.
Na jednej recepcie mogą być maksymalnie 3 odmiany. Wszystko musi być z jednej apteki która też wybieramy.
Ilość chyba nieograniczona bo mozna i 100g jednej odmiany zamówić hehe.
Koszt recepty to 14e -60zl
Wygląda to tak że wybieramy 3 odmiany z jednej apteki,opłacamy receptę.
Nasza klinika kontaktuję się z apteka a gdy już apteka ogarnie zamówienie kontaktuję się z nami.
Ja opłaciłem receptę wczoraj i dziś dostałem maila ze zamówienie czeka.
Zamówienie można odebrać osobiście albo kurierem,mozna też zamówić gościa co wozi jedzenie i odbierze za nas.
W gratisie dostałem regulator wilgotności i krem do twarzy z CBD hehe
P.S Może to info się komuś przyda.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2025 przez Szuuuuuuu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2255 / 383 / 0
Robi wrażenie jaka jest sytuacja zza zachodniej granicy , a odmiany wyglądają o wiele lepiej niż większość z polskiej apteki, jakbyśmy dostawali towar gorszej jakości, s-laby to jak badyle.
  • 91 / 39 / 0
Ceny też bardzo eleganckie.
W mojej niemieckiej klinice pierwsza recepta jest za free druga 60zl
Przykładowo w mojej byłej klinice z Warszawy IZWW pierwsza wizyta 200zl druga 120zl.
Polska bogaty kraj Pan.
Jak na Polskie warunki to koper był też drogi, nie wiem jak jest teraz bo nie śledzę.
  • 1174 / 320 / 2
wszystko spoko, ale nie offTOPUJMY hehe, nazwa wątku to: medyczna marihuana W POLSCE niestety nie ma wątku jak to wygląda w innych krajach, więc jak coś @Szuuuuuuu mogę wydzielić taki wątek z Twojego postu.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.