Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Ostatnio zainteresowałem się Bromantanem.
Dalej będę nazywał go bromkiem.
Zamieszczam rozmowę na jego temat z Dżepettem.
Spoiler:
Ścianę tekstu z AI wrzuciłem w spoiler dla lepszej czytelności wątku. Następnym razem zadbaj o formatowanie przed opublikowaniem posta, bo ciężko się w tym rozczytać. - Vetulani44
  • 1078 / 280 / 0
@1973poxipol

No to co, będzie to wydajniejsze niż Modafinil, na którego rośnie tolerancja?

Bardzo mnie ciekawi to działanie przeciwlękowe i niewyczerpywanie zapasów dopaminki. Aż za dobrze to brzmi.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Zakupiony w semax.
Nie działa lub usypia.
Zjadłem 100mg po śniadaniu. Zero efektu pobudzającego.
Koleżanka 400mg, po 20 minutach zasnęła w środku dnia. Jeden kolega również próbował z tej samej partii to my, brak efektów.
  • 1078 / 280 / 0
Ja testy będę odbywał za około miesiąc.

Team Modafinil strong.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 2 / 0
Witam.
Mam chyba od dziecka nieleczone ADHD, wszystkie objawy tej przypadłości do mnie pasują.
Odkąd pamiętam miałem problemy ze skupieniem uwagi, szczególnie w szkole, niska samoocena, fobia społeczna, leki przed wyjściem z domu, trudności w wypowiadaniu się, w składnym, bezbłędnym i logicznym pisaniu. I tak się męczę już .....lat,
Na metylofenidat chyba za stary jestem i raczej nikt mi go nie przepisz
dla tego szukam alternatywy, i taki bromantan jak czytam na forum i z opisów w necie
mógłby być dla mnie bardzo pomocnym lekiem,
Proszę o zrozumienie, bo życie mi przecieka przez palce!

wycięto @V44

Pozdrawiam
  • 176 / 11 / 0
@markos74

O metylofenidacie zapomnij.. chyba że trafisz na dobrego psychiatrę co będzie cię diagnozował. Lekarze nie chcą/nie mogą wypisywać już metylofenidatu ponieważ cały czas gówno media robią afery i zastraszają lekarzy. Co za czasy.. już amfetamina, metamfetamina jest owielo łatwiej dostępna nóż metylofenidat hahah takie rzeczy tylko w Polsce

co Ty pierd*lisz, dawno takiej bzdury kuźwa nie czytałem.. /Merx
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.