Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 1 / 0
Siemka, szukam namiaru na ogarniętą klinikę w Krakowie albo jakąś tanią online (wideo/tel).
Zależy mi, żeby na pierwszej wizycie dostać normalną receptę na ok. 20g, a nie 5g na spróbowanie. Chodzi o to, żeby nie zbankrutować na wizytach i mieć spokój.
Polecicie kogoś? I co najlepiej gadać, żeby lekarz nie robił problemów z ilością? Ból pleców, bezsenność? Dzięki.
  • 1180 / 323 / 2
odnośnie powyższego postu, przypominam, że handel na forum jest niezgodny z regulaminem.
Także żadne PW, PM, Session, randomkomunikator nie wchodzi w grę, jak już ktoś chce odpowiedzieć to publicznie.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 200 / 32 / 0
Rzeszów albo ogólnie coś w tej aglomeracji? Ktoś może polecić jakąś dobrą klinikę? Zaznaczam, że nie zależy mi tylko na legalnym jaraniu, ale po operacji ręki mam wieczne dolegliwości bólowe, a że jestem już wjebany w opio to branie ich zgodnie z zaleceniami lekarza nie wyjdzie, więc szukam alternatywy.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.