Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 1 / 0
Siemka, szukam namiaru na ogarniętą klinikę w Krakowie albo jakąś tanią online (wideo/tel).
Zależy mi, żeby na pierwszej wizycie dostać normalną receptę na ok. 20g, a nie 5g na spróbowanie. Chodzi o to, żeby nie zbankrutować na wizytach i mieć spokój.
Polecicie kogoś? I co najlepiej gadać, żeby lekarz nie robił problemów z ilością? Ból pleców, bezsenność? Dzięki.
  • 1201 / 327 / 2
odnośnie powyższego postu, przypominam, że handel na forum jest niezgodny z regulaminem.
Także żadne PW, PM, Session, randomkomunikator nie wchodzi w grę, jak już ktoś chce odpowiedzieć to publicznie.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 201 / 32 / 0
Rzeszów albo ogólnie coś w tej aglomeracji? Ktoś może polecić jakąś dobrą klinikę? Zaznaczam, że nie zależy mi tylko na legalnym jaraniu, ale po operacji ręki mam wieczne dolegliwości bólowe, a że jestem już wjebany w opio to branie ich zgodnie z zaleceniami lekarza nie wyjdzie, więc szukam alternatywy.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 12532 / 2431 / 0
Aspot ma chyba w Rzeszowie. Dobra cena.
  • 987 / 98 / 0
Jest gdzieś bliżej Przemyśla ? Jaki koszt i czy wypisują jak trzeba. Mam wypis szpitalny z odwyku na alko może to przejdzie ?
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 12532 / 2431 / 0
Ja bym żadnego wypisu nie pokazywał. Idziesz z historią, że bolą Cię plecy od (tu wymyślasz od czego, albo mówisz prawdę jeśli faktycznie bolą), a nocami spać nie możesz (jak większość dorosłych ludzi). Kolega kilka razy Cię poczęstował - ból minął od razu, a w nocy spałeś jak zabity.
Próbowałeś brać NLPZ, ale to syf niszczący organy, a słyszałeś, że leki nasenne uzależniają. To wystarcza w zdecydowanej większości przypadków, a wypis może być przeszkodą.
Nie wykazuj się żadną znajomością odmian - nakieruj ich tylko na to, czego byś sobie życzył (lub co tam jest dostępne u Ciebie). Możesz oczywiście wskazać konkretną odmianę z uzasadnieniem, że w Twojej okolicy mają tylko to, ale lekarz sam może sprawdzić dostępność więc lepiej sugerować tylko indica / sativa / hybryda.
W Przemyślu znalazłem na św. Jana Nepomucena 32, ale cena wyżyłowana. Kurs do Rzeszowa ok 1h, wizyta za 50zł i wyjdzie taniej.
  • 1201 / 327 / 2
@jezus_chrystus +1 receptę na mm jest dostać łatwiej niż kontakt w mieście do którego się zamierzasz przykładowo przeprowadzić w najbliższym czasie i zdobyć kontakt do osoby handlującej ziołem na 'lewo'.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 12532 / 2431 / 0
Jasne, że tak. Lekarze teraz przejęli dużą część rynku i "sprzedają" cudzy produkt (właściwie to sprzedają "kontakt do dilera"), którego nie wyprodukowali i nawet na oczy nie widzieli - genialne.
Dziwię się klinikom, że nie kombinują, jak by tu skolonizować "prowincję". Wystarczyłoby, żeby jakiś młody doktorek przyjechał do małego miasta raz w tygodniu na pół dnia i przyjmował nawet w Van'ie z logo kliniki. Dla kliniki doskonała reklama, że wychodzą na przeciw potrzebom także ludzi z prowincji oraz dodatkowy $$. Mogą liczyć nawet i 200-250zł za receptę (ale wypisują więcej zioła), a chętnych na pewno nie zabraknie. Taka jakby franczyza.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.