Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 68 / 7 / 0
Chyba jestem jakimś wyjątkiem, ale u mnie SSRI wręcz podbiło libido, jedynie co to dłużej zajmuje dojście, ale w seksie z kimś to w sumie plus, można się cieszyć długim stosunkiem
  • 150 / 8 / 0
Biorę wenlafaksyne 1,5 roku wykastrowalo mnie.
Słaby wzwód bardzo słaby, orgazm spłycony ciężko dojść w normlnym stosunku.
Jest jakiś lek co to naprawi oczyiście oprócz viagry/kmagry
  • 787 / 446 / 0
Tak. 5 meo DMT
  • 9380 / 1827 / 2
19 lipca 2025Mindus pisze:
Biorę wenlafaksyne 1,5 roku wykastrowalo mnie.
Słaby wzwód bardzo słaby, orgazm spłycony ciężko dojść w normlnym stosunku.
Jest jakiś lek co to naprawi oczyiście oprócz viagry/kmagry
Wrzuć wszystkie wyniki ibadsn hormonalnych jakie robiłeś.
Bo robiłeś.
Prawda ?
Jak można Ci polecić lek jak nawet nie wiemy czy Ci prolaktyny nie wywaliło w kosmos.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1984 / 229 / 0
@mikiradamer3

Pierwsza rzecz, leki nie będą skuteczne przez całe życie, musisz szukać innych sposobów poradzenia sobie z depresją, czy zaczniesz brać leki, czy nie.

A do samego pytania, sprawdź jak u Ciebie będzie. U mnie leki przeciwdepresyjne nie powodowały dysfunkcji, poza jednym lekiem. Lek, który wywołał problemy to anafranil. Problemy polegały na niemożności dojścia, mogłem zapierdalać, pot sie lał, skupiałem się na tym na 100% i chuj. Po odstawieniu leku, a odstawiłem go dosyć szybko, problemy utrzymywały się kilka miesięcy stopniowo tracąc na sile.

Dlatego polecam przyjrzeć się reakcji. Jak libido spadnie, albo jak pojawia się inne dysfunkcje, mozna poczekać trochę i zobaczyc czy problemy miną. Trochę to miesiąc, może dwa. Jak nie poprawi sie, odstawić lek. Są też leki nie wywołujące dysfunkcji, można spróbować tych
  • 9380 / 1827 / 2
Wieksosc będzie prowadzić do zmian. Czy to dysfunkcje seksualne czy jakiekolwiek inne problemy. Nasz organizm jest przystosowany do działania gdzie są wszelakie hormony i peptydy a nie do masowego zalewania serotonina.
Każdy kolejny lek który będzie potrzebny do regulowania pojawiających się problemów będzie generować kolejne kłopoty.
Serotogeniki mają nam pomóc, mają dać chwilę na wyprostowanie problemów i nie są serum ostatecznym.
Ludzie tego nie rozumieją i stąd kłopoty
A jeszcze lepiej, nie badają się, nie sprawdzają i działają na ślepo.
Jak sobie poszukajcie to w wieku eksperymentach leki podawane z witaminami wykazywały o wiele wyższą skuteczność niż solo. I od lat lekarze powtarzają, że jednym z problemów w depresji jest odżywianie i niedobory. A tu jesteśmy dalej w latach 70-tych.
* A w badaniach w latach 20 ub wieku.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.