Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1588 / 254 / 0
@AngelSentinel brałem amisulpryd w 2013 kiedy nie robiłem nic poza ćpaniem stymulantów i było mi zajebiście. Z tym że to było tylko 200 mg, ale uważam że ta dawka pomogła mi uniknąć poważniejszych konsekwencji brania ogromnych ilości prawie non stop. Teraz biorę 400 mg sulpirydu i takie A-PVP robi robotę, chociaż myślę że bez tego leku byłoby jednak lepiej choć bardziej niebezpiecznie.
  • 1006 / 272 / 0
20 czerwca 2025alelota pisze:
Jeśli zależy mi na działaniu aktywizującym, to co ile dorzucać?
Zacznij od 50mg i ewentualnie po 50, aż dojdziesz max do 200 dziennie.

@zburzony

Tak, bo te dwa leki są właśnie przeznaczone m. in. do takich schiz po ćpaniu, tudzież chlaniu. Ja też sulpi stosowałem parę lat temu równolegle z maczanami i na zjazdach ten lek ratował mi życie z uwagi na to, że schizy od maczan w miarę postępu uzależnienia są coraz bardziej nie do zniesienia. W przypadku ketonów też wyrównuje fajnie dopaminkę, jak zniszczymy sobie nimi głowę.
  • 1588 / 254 / 0
@GermanskiOprawca to dobrze się składa bo biorę aktualnie 400 mg sulpirydu. Myślisz że jeśli wezmę po nocce ketonowej większą dawkę to będę spokojniejszy, bardziej normalny z zewnątrz?
  • 1006 / 272 / 0
@zburzony

Mysle, że to już będzie wystarczająco.

Mnie potrafiły ratować psychicznie już dawki 50mg, aczkolwiek miałem jeszcze do tego karbamazepinke przepisaną 200mg i to jest właśnie bardzo dobry mix na ćpuńskie schizy i powrót do normalności.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.