Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 507 / 195 / 1
Po rozpuszczeniu minimalnie szybciej się może wchłonąć i tyle z benefitów
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 7 / 0
01 marca 2024myordinarylifeend pisze:
rozni sie czyms rozpuszczenie w wodzie i wypicie od polkniecia pixy?
Yeap, standard - czas wchodzenia (tak jest ze wszystkim). To oczywiste :-)
“I did not choose LSD,
LSD found and called me.”

.-= :lsd: :lsd: :lsd:=-.
  • 11 / / 0
@myordinarylifeend wiadomo że jak wypijesz to będzie lepiej działać ale może być bardzo gorzkie i nie dobre, zależy od pixy i od tego czy ma tylko MDMA.
  • 19 / 2 / 0
Ktoś coś wie o pixach wiśniach z Wawy na ten moment?
  • 112 / 18 / 0
Najlepszą bombe po MDMA miałem na basenie w AQUA Parku w 2005, 2.5 tablety Mitsubishi różowe, do tego 3 browarki 7.2% i potem jaranie THC w kiblu na basenie i chodzenie wykręconym ludzie się patrzeli dziwnie i się płoszyli hehe. Polecam basen na taki wypad
Wie ktoś może, dlaczego jak brałem w 2004-2005-2006 piguły to wykręcały ciało i byłeś wymielony?
A jak teraz weźmiesz walniesz 2 np Punishery blue, to sie budzisz na podłodze z zaschniętą pianą czy jak weźmiesz 1 czy też 1.5 piguły to masz bombe ale nie wykręca ciała, a kiedyś podobno tabsy były dużo słabsze niż dzisiejsze od czego to wykręcanie zależało?
  • 29 / 5 / 0
@Lujo

Też mnie to ciekawi. Siedzę sobie i szukam starych wpisach na róznych stronach jak pillreports i piszą, że w starych pigułach było własnie MDMA tylko w mniejszej ilości a działały bez porównania lepiej.
  • 68 / 7 / 0
22 sierpnia 2024Lujo pisze:
Najlepszą bombe po MDMA miałem na basenie w AQUA Parku w 2005, 2.5 tablety Mitsubishi różowe, do tego 3 browarki 7.2% i potem jaranie THC w kiblu na basenie i chodzenie wykręconym ludzie się patrzeli dziwnie i się płoszyli hehe. Polecam basen na taki wypad
Wie ktoś może, dlaczego jak brałem w 2004-2005-2006 piguły to wykręcały ciało i byłeś wymielony?
A jak teraz weźmiesz walniesz 2 np Punishery blue, to sie budzisz na podłodze z zaschniętą pianą czy jak weźmiesz 1 czy też 1.5 piguły to masz bombe ale nie wykręca ciała, a kiedyś podobno tabsy były dużo słabsze niż dzisiejsze od czego to wykręcanie zależało?
Z tego co wiem zmienila się metodą produkcji MDMA, do tego u nas kiedys piguły były robione na fecie, którą mieliśmy najlepsza w Europie, więc to wszystko może mieć na to wpływ
  • 110 / 39 / 0
22 sierpnia 2024Lujo pisze:
Zacznę od tego że tabsy rzeczywiście są coraz mocniejsze. Ale dlaczego masz słabsze doświadczenia, to mam 2 pomysły

Co może powodować słabsze doznania niż kiedyś, to ogólnie będąc młodym człowiekiem doświadczasz mocniej życie i takie rzeczy. Pewnie byłeś też po mniejszej ilości tripów i mialeś dziewiczy mózg. MDMA generalnie z kontynuowanym użyciem traci magię.

Kolejną przyczyną jest to że pixy kiedyś mogły zawierać substancję podobną do MDMA, MDA. Które można poczytać że trwa dłużej, mocniej i psychodeliczniej od MDMA
  • 5112 / 886 / 0
Teraz znowu mlodzi kreca nosem na emke .
Ludzie w wiekszosci juz probowali mefedronu zanim trafia na emke wiec doswiadczenie juz inne . Mozgi przezarte narkotykiem prawie kompletnym ktory dziala jak extaza , koko i amfa w jednym . W dodatku ma wejscie z kopa ktore uzaleznia.
Potem taka emka wydaje sie popierdulka.

Lujo.mlodosc ma swoje prawa. Pierwsze fazy sa niezapomniane i chocbys zrobil przerwe 10 lat to nie osisgniesz tego samego .
Samo to ze juz przezyles jakies doswiadczenie uczy mozg i nie jest to tak uderzajace jak za 1 razem.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1 / / 0
Witam wszystkich,

zwracam się do Was z nietypową prośbą o opinie, zapytanie dotyczące głównego tematu.
Otóż, tak się składa, że nigdy w życiu nie zeżarłem żadnej piguły, mam 41 lat (niestety), trochę się w życiu imprezowało, ale głównie alko, okazjonalnie jakiś koksik. Jakoś do piguł mnie nigdy nie ciągnęło... ale jak to mówią po 40stce, ludziom odpierdala ;) i tak się zastanawiam, czy by któregoś razu nie nadrobić tego straconego w młodości czasu, jedną wrzutką.

Jeśli ktoś poświeci mi 5 min na odpowiedź to bardzo dziękuję. Dajcie znać co myślicie o tym pomysle, ze jest sens, czy warto wiedziec i doswiadczyc tego uczucia? jak to zrobic ? samemu ? z kumplem ? z dziewczyną ? w trybie kanapowym czy w trybie imprezowo plenerowym ?
tolerki nie mam żadnej, nie chcialbym tez sie pewnie naciąc, takze to musialby być jakiś sprawdzony, ale nie hardocorowy sort...

bede wdzieczny za wasze wszystkie odpowiedzi, dzieki
(jeśli zrealizuje ten plan, o ile zrealizuje - na pewno dam znac)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.