Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 507 / 194 / 1
Po rozpuszczeniu minimalnie szybciej się może wchłonąć i tyle z benefitów
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 7 / 0
01 marca 2024myordinarylifeend pisze:
rozni sie czyms rozpuszczenie w wodzie i wypicie od polkniecia pixy?
Yeap, standard - czas wchodzenia (tak jest ze wszystkim). To oczywiste :-)
“I did not choose LSD,
LSD found and called me.”

.-= :lsd: :lsd: :lsd:=-.
  • 11 / / 0
@myordinarylifeend wiadomo że jak wypijesz to będzie lepiej działać ale może być bardzo gorzkie i nie dobre, zależy od pixy i od tego czy ma tylko MDMA.
  • 19 / 2 / 0
Ktoś coś wie o pixach wiśniach z Wawy na ten moment?
  • 112 / 18 / 0
Najlepszą bombe po MDMA miałem na basenie w AQUA Parku w 2005, 2.5 tablety Mitsubishi różowe, do tego 3 browarki 7.2% i potem jaranie THC w kiblu na basenie i chodzenie wykręconym ludzie się patrzeli dziwnie i się płoszyli hehe. Polecam basen na taki wypad
Wie ktoś może, dlaczego jak brałem w 2004-2005-2006 piguły to wykręcały ciało i byłeś wymielony?
A jak teraz weźmiesz walniesz 2 np Punishery blue, to sie budzisz na podłodze z zaschniętą pianą czy jak weźmiesz 1 czy też 1.5 piguły to masz bombe ale nie wykręca ciała, a kiedyś podobno tabsy były dużo słabsze niż dzisiejsze od czego to wykręcanie zależało?
  • 29 / 5 / 0
@Lujo

Też mnie to ciekawi. Siedzę sobie i szukam starych wpisach na róznych stronach jak pillreports i piszą, że w starych pigułach było własnie MDMA tylko w mniejszej ilości a działały bez porównania lepiej.
  • 68 / 7 / 0
22 sierpnia 2024Lujo pisze:
Najlepszą bombe po MDMA miałem na basenie w AQUA Parku w 2005, 2.5 tablety Mitsubishi różowe, do tego 3 browarki 7.2% i potem jaranie THC w kiblu na basenie i chodzenie wykręconym ludzie się patrzeli dziwnie i się płoszyli hehe. Polecam basen na taki wypad
Wie ktoś może, dlaczego jak brałem w 2004-2005-2006 piguły to wykręcały ciało i byłeś wymielony?
A jak teraz weźmiesz walniesz 2 np Punishery blue, to sie budzisz na podłodze z zaschniętą pianą czy jak weźmiesz 1 czy też 1.5 piguły to masz bombe ale nie wykręca ciała, a kiedyś podobno tabsy były dużo słabsze niż dzisiejsze od czego to wykręcanie zależało?
Z tego co wiem zmienila się metodą produkcji MDMA, do tego u nas kiedys piguły były robione na fecie, którą mieliśmy najlepsza w Europie, więc to wszystko może mieć na to wpływ
  • 110 / 38 / 0
22 sierpnia 2024Lujo pisze:
Zacznę od tego że tabsy rzeczywiście są coraz mocniejsze. Ale dlaczego masz słabsze doświadczenia, to mam 2 pomysły

Co może powodować słabsze doznania niż kiedyś, to ogólnie będąc młodym człowiekiem doświadczasz mocniej życie i takie rzeczy. Pewnie byłeś też po mniejszej ilości tripów i mialeś dziewiczy mózg. MDMA generalnie z kontynuowanym użyciem traci magię.

Kolejną przyczyną jest to że pixy kiedyś mogły zawierać substancję podobną do MDMA, MDA. Które można poczytać że trwa dłużej, mocniej i psychodeliczniej od MDMA
  • 5071 / 867 / 0
Teraz znowu mlodzi kreca nosem na emke .
Ludzie w wiekszosci juz probowali mefedronu zanim trafia na emke wiec doswiadczenie juz inne . Mozgi przezarte narkotykiem prawie kompletnym ktory dziala jak extaza , koko i amfa w jednym . W dodatku ma wejscie z kopa ktore uzaleznia.
Potem taka emka wydaje sie popierdulka.

Lujo.mlodosc ma swoje prawa. Pierwsze fazy sa niezapomniane i chocbys zrobil przerwe 10 lat to nie osisgniesz tego samego .
Samo to ze juz przezyles jakies doswiadczenie uczy mozg i nie jest to tak uderzajace jak za 1 razem.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.