CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
201
29%
2.Cos działa
137
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
110
16%
5.Nie wiem sam.
99
14%
6.Działa w miksach.
34
5%
7.Nie nic .
63
9%

Liczba głosów: 700

ODPOWIEDZ
  • 31 / 3 / 0
05 maja 2025dobryjakchleb pisze:
czy myślicie żę nawet takie stężenie 0,2% THC może wywyoływać stany lękowe? Używałem takiego olejku fullsprectrum od HempKing ponoć dobry ale budziłem się w nocy z napadami paniki, czy nawet taka niewielka dawka THC może takie stany wywoływać u osób podatnych?
Uważam iż sam CBD potrafi tak zadziałać. Miałem ataki paniki po czystym CBD z izolatu. Ma takie właściwości i działanie.

Wydaję mi się że tak jest szczególnie na początku. Z czasem u mnie już tak się nie dzieje, kiedy czuję że CBD zaczyna mnie stresować to autosugestią jakoś panuję i doświadczenie mówi mi że jest ok bo CBD jest bezpieczne.

Obecnie stosuje wyłącznie susz roślinny zakupiony na znanym portalu aukcyjnym. Nie palę go lecz zjadam w formie surowej, czasem robię z suszu herbatę i oczywiście zjadam również pozostałe po naparze topy.

Susz CBD mój ma certyfikat laboratoryjny na 10% CBD. Zjadam zwykle 500-700mg topów. Działanie pojawia się w około 20-30 minut od zjedzenia. Lubię smak topów i mocno je przeżuwam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.