CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
201
29%
2.Cos działa
137
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
110
16%
5.Nie wiem sam.
99
14%
6.Działa w miksach.
34
5%
7.Nie nic .
63
9%

Liczba głosów: 700

ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Tam doczytałem uzasadnienie że suszem mocniejszym można uzyskać efekt narkotyczny, z powodu olejków w kroplach nie rozpoczęto dyskusji pośród rządzących raczej.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Re: CBD
Nieprzeczytany post autor: Lunio »
Cześć, macie jakieś dobre źródło CBD?
Jak nie można tutaj wysłać, to bardzo bym prosił na priv
  • 2251 / 383 / 0
Wystarczy przejrzeć ostatnie strony
  • 657 / 173 / 0
Najlepsze CBD jest z Kombinatu Konopnego, niezrównana jakość, czystość, pewność i oczywiście super cena, jakieś 10zl wychodzi za 10g.
  • 30 / 3 / 0
Co sądzicie o suszu z Exclusiveweed? chyba jeden z najtańszych na rynku, raz zamawiałem i jakość woła o pomstę do nieba, ale za to jeden gibon wystarczył żeby muzyczka lepiej bujała. Teraz czekam aż przyjdzie 5g i ponawiam próbę bo od zwykłych sztuk muszę trochę odpocząć
  • 6 / 1 / 0
polecam kombinat, makumba wyszła pierwsza klasa %-D
  • 62 / 5 / 0
czy myślicie żę nawet takie stężenie 0,2% THC może wywyoływać stany lękowe? Używałem takiego olejku fullsprectrum od HempKing ponoć dobry ale budziłem się w nocy z napadami paniki, czy nawet taka niewielka dawka THC może takie stany wywoływać u osób podatnych?
  • 2251 / 383 / 0
Jak układ nerwowy rozregulowany, a w życiu brak dyscypliny i celu, to nawet parę buchow e-papierosa może wywołać stany lękowe.
  • 62 / 5 / 0
@mietowy3 no w sumie tak mam, ale nie wiem czy dyscyplina coś zmieni jak ktoś się rodzi z psychiką lękowca
  • 657 / 173 / 0
W takim przypadku wyłącznie izolat z 0 thc. Tanio kupisz na znanym portalu aukcyjnym. Za CBD krystaliczne czyste izolat 99% zapłacisz jakieś 70zl za 20g, zrobisz z tego pół litry olejków. Można też zwyczajnie pod język bez oleju, w sumie działa tak samo i nie trzeba nic kombinować. Tylko uważaj żeby nie przesadzić bo nawet z CBD w sporych ilościach nie ma żartów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.