Ale podsumowując, to mi ten lek kiedyś pomógł dołożony do branej wcześniej solo mirty. Skutków ubocznych prawie brak.
Po tym doświadczeniu przeszedłem na atomoksetyne, trochę gorsze pobudzenie, jednak praktycznie bez skutków ubocznych. Także jak nie jeden to może drugi wypali.
Za drugim długo to nie trwało bo podniosła mi lęki i odstawiłem. Kiedyś zrobię trzecie podejście. Z tym że nie brałem jej nigdy solo, zawsze z innymi psychotropami, nie wiem ale nie sądzę żebym dobrze się czuł biorąc tylko reboksetynę. Poza tym dawała sporo efektów ubocznych z tych utrudniających życie.
Spróbowałem jeszcze raz po długiej przerwie, też innymi lekami, i było inaczej, nie uświadczyłem tej pewności siebie i spokoju wewnętrznego za to pojawił się dość silny lęk a to mnie totalnie rozpierdala zawsze. Jakoś po kilku dniach zrezygnowałem. Acha, za drugim razem było podobnie jak na bupropionie u mnie, to znaczy mentalne pobudzenie i mniejsza apatia ale jebany niepokój także.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.