Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 29 / 4 / 0
Jak u Was z waga w trakcie przyjmowania reboksetyny? Czytałam tu, że nieźle potrafi zbić łaknienie, co w moim przypadku jest jej atutem i u mnie faktycznie zbiła łaknienie niemal do zera przy jednoczesnym przyjmowaniu olanzapiny, co zaś apetyt wypierdziela w kosmos 😌 Jestem po prostu ciekawa czy komuś z Was udało się zejść z wagi przy edronaxie?
  • 1499 / 239 / 0
@AllBlack88 bierzesz nadal reboksetynę?
  • 1 / / 0
Przez rok brałam 45 mg mirty i 8 mg reboksetyny. Na początku to był efekt wow, bo w końcu coś spowodowało, że mi się ruszyć dupę udało w celu innym niż snucie się bez celu. Po paru miechach metylofenidad doszedł to już w ogóle prawie jak normalny człowiek. Ale trochę przeciążenia i znowu zjazd. Teraz mam reboksetynę 12 mg, reszta bez zmian ale jakichś wielkich efektów nie ma. Tragedii też nie ma.
Ale podsumowując, to mi ten lek kiedyś pomógł dołożony do branej wcześniej solo mirty. Skutków ubocznych prawie brak.
  • 23 / 4 / 0
Lecze ADHD tym lekiem. Działa jak atomoksetyna, ale wychodzi taniej. Biorę 4mg rano i popołudniu, a uboki typu wysokie ciśnienie i potliwość zbijam klonidyną, która też poprawia objawy ADHD. Lek dobry, wywiera na mnie działanie głównie nootropowe, ale mógłby być jeszcze refundowany, bo to dobry "add-on* do innych antydepresantów.
ODPOWIEDZ
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.