4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Siemka , według mnie substancje chemiczne w tym mefedron jakiej by nie był marki 😆 to powinno się trzymać w miejscu przede wszystkim suchym i chłodnym , ale bez możliwości stuknięcia się bezpośrednio produktu z wilgocią i jakąkolwiek nie sterylna powierzchnią.. ja wiem dużo osób nawet z tych desek w tojkach walą ,parapety , z podłogi nawet o ile da się szybko i łatwo linie zrobić no masakra .ale no tak to widzę
  • 5104 / 882 / 0
No ale jakie oni ilosci tam mają. Na jedno posiedzenie . To jakie ma znaczenie
To nie jest towar ktory się przechowuje latami jak tryptaminy w prochu czy fenyloetyloaminy .
Ile nie masz to zezresz heh
Chyba ze ktoś goni towar ale wtedy też nie lata z całym worem po tojtojtojach
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1572 / 539 / 0
Kto choć raz nie walił w publicznym kiblu niech pierwszy rzuci... narkotyki XD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...