4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Siemka , według mnie substancje chemiczne w tym mefedron jakiej by nie był marki 😆 to powinno się trzymać w miejscu przede wszystkim suchym i chłodnym , ale bez możliwości stuknięcia się bezpośrednio produktu z wilgocią i jakąkolwiek nie sterylna powierzchnią.. ja wiem dużo osób nawet z tych desek w tojkach walą ,parapety , z podłogi nawet o ile da się szybko i łatwo linie zrobić no masakra .ale no tak to widzę
  • 5112 / 886 / 0
No ale jakie oni ilosci tam mają. Na jedno posiedzenie . To jakie ma znaczenie
To nie jest towar ktory się przechowuje latami jak tryptaminy w prochu czy fenyloetyloaminy .
Ile nie masz to zezresz heh
Chyba ze ktoś goni towar ale wtedy też nie lata z całym worem po tojtojtojach
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1614 / 552 / 0
Kto choć raz nie walił w publicznym kiblu niech pierwszy rzuci... narkotyki XD
  • 925 / 166 / 0
Na rynku a dokładnie w sklepach internetowych sporo wyszło mefedronu. Serio to jest ten dawny mefedron czy to raczej jakieś analogi analogów?
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 9372 / 1823 / 2
Pytasz średnio dwa razy w roku i dwa razy Ci odpisujemy - to mefedron. Czy po 20 latach zadziała jak kiedyś to nikt Ci nie powie ale to mefedron.
mefedron był zawsze na rynku tylko kwestia czy akurat dany człowiek ma dojście.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1 / / 0
ktoś tu ma doświadczenie z 4mmc będąc na wenlafaksynie? jak wrażenia?
  • 1 / / 0
Ej pytanie, bo jest to dla mnie coś nowego.
Czy komuś jeszcze zdarzyła się gastropareza po mefie?
  • 20 / / 0
29 czerwca 2025kosciolud pisze:
ktoś tu ma doświadczenie z 4mmc będąc na wenlafaksynie? jak wrażenia?
Będzie gówno, a nie trip. Leczysz się, to nie ćpasz.
A mieszając SRI z ćpaniem to głupota sama w sobie. Polecam przejrzeć tablicę miksów w przypiętym temacie w dziale miksy.
  • 1569 / 250 / 0
@kosciolud akurat mefedronu na wenlafaksynie nie brałem ale wiele innych ketonów owszem, zresztą nie tylko na niej ale wielu innych antydepresantach. Nie miałem rzadnych problemów nigdy, byłem zadowolony z efektów. Tak się składa że leki antydepresyjne biorę ok. 20 lat i prawie całe moje doświadczenie z używkami było na tych lekach.
  • 3 / 1 / 0
ciekawi mnie jedna rzecz i chetnie poczytalbym opinie bardziej doswiadczonych osob

czy po beta-ketonach (mefedron, 4mmc, 3mmc, 4cmc itd) da sie uzyskac dwie osobne fale dzialania jednej nocy – bez klasycznego dorzucania co godzine i gonienia fazy

chodzi o to zeby nie jechac na autopilocie sniff za sniffem %-D tylko zrobic przerwe np. 3-4h po pierwszej dawce, poczekac az faza calkowicie zejdzie, i dopiero wtedy zrobic druga
czy w takiej sytuacji druga dawka (w miare podobna/troche wieksza od pierwszej) ma szanse wejsc znowu "pelna" lub podobna sila? z euforia, emocjami, uczuciem "startu"?
czy organizm w tak krotkim czasie zdazy sie na tyle „odswiezyc”, zeby to mialo sens

wiadomo ze przy typowym binge z czasem zostaje sama stymulacja i suchy glow, a euforia znika
wiec czy rozdzielenie sesji na dwa osobne momenty moze byc jakims rozwiazaniem?

interesuje mnie jak to wychodzi w praktyce, niezaleznie od konkretnej substancji – czy to mefedron czy slabsze ketony
czy ktos z was probowal takiego schematu? czy druga fala wchodzila na nowo, czy raczej byla juz przytloczona zmeczeniem i resztkami pierwszej?

zapraszam do dyskusji, ciekaw jestem waszych spostrzezen

przeniesiono, nadaje się do wątku ogólnego - detronizator
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.