Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 123 / 24 / 0
@DepresyjnyTypek, daj jej przynajmniej 2 tygodnie (to i tak krótko). Duloksetyna zwiększa też poziom dopaminy w korze przedczołowej, a zatem możesz liczyć na poprawę koncentracji, uwagi, organizacji myślenia, motywacji do działania, zdolności podejmowania decyzji i redukcję „zamglenia umysłowego” związanego z depresją https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK549806/
  • 12 / / 0
Zażywam od roku dulokstetyne 90mg na zaburzenia lękowe i lekarz podjol decyzję że zwiększy dawkę na 120mg, czy po takim czasie zwiększenie dawki coś da?
  • 139 / 11 / 0
Będzie to miało jakiś wpływ na ładowanie się dulo, jeśli na pierwsze dni dodam prege 1-2x150mg?
  • 53 / 7 / 0
Nie
  • 139 / 11 / 0
6 dzień na dulo, nie ma nawet porównania jak męczyłem się w okresie ładowania kiedyś na samej bez pregi, a teraz jak dodałem prege, wszystkie te najgorsze skutki uboczne są maskowane. Gorzej będzie jak po 2 tyg podstawie prege, ale i tak spora ulga aktualnie.
  • 12 / / 0
Mam pytanie byłem na dawce dulokstetyny 60mg ponad rok teraz zwiększono mi dawkę na 90mg od 5dni czuje duża senność czy to przejdzie?
  • 123 / 24 / 0
@Pauleta1920 , prawdopodobnie Twój organizm reaguje na zwiększony poziom serotoniny i potrzebuje ok. 2 tygodni na adaptację.
  • 32 / 1 / 0
Wróciłem do dulci po 4 tygodniowej wegetacji na paroksetynie 😵‍💫😵‍💫 odrazu poczułem noradrenaline bo na paro to mnie bolała żuchwa od ziewania xD widzę że pauleta ma chyba 23 konto tutaj xf
  • 1499 / 239 / 0
@aNti123999 no Pauleta się nie poddaje 😃.
Też bym chciał wrócić do duloksetyny tylko raz już próbowałem po paru latach przerwy i niestety nie było śladu po tej energii i motywacji która kiedyś była. Raczej to się już nie powtórzy, zresztą biorę teraz kilka leków to chyba tym bardziej.
  • 23 / 4 / 0
No dobra,po dłuższym okresie przyjmowania tego leku mogę napisać co nie co.
Przed wejściem na ten antydepresant bardzo się broniłem,że po co,że bez sensu i będzie pewnie na granicy placebo,ale to kuźwa działa.
W moim okresie dzieje się dużo złego,złych emocji a mimo to mam w sobie jakiś optymizm,gdzie dawniej bym kopał doły w myślach.
W głowie jest o wiele spokojniej,nie ma już takiego natłoku myśli.
Brakuje mi napędu-tego w ogóle nie odczuwam na dawce 60mg,troszkę mi tego brakuje,ale z drugiej strony boje się,że stracę ten spokój w głowie na rzecz pobudzenia.
Senność-Muszę odsypiać w ciągu dnia,ale może to lepiej?Regeneracyjnie na plus.

Z większych wad to zaparcia,moja kupa przypomina króliczą,wale pojedyńcze okrągłe gówna.
Masturbacja trwa dłużej,ale libido istnieje więc ideolo.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.