Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 583 / 105 / 0
Kurczę, nie wiem jak przypadku MST, wiem że oxy można tak z dzien, dwa lub trzy potrzymać i nic się nie stanie jak wszystko jest elegancko zrobione. Może ktos bardziej w temacie pomoże? @Jamedris
:tabletki:
  • 5074 / 870 / 0
Czytałem gdzieś że najlepiej trzymać w zimnie np lodowce . Wtedy tak się bakterie nie namnażają a o to przecież chodzi. Potem można podgrzać.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 15 / 2 / 0
Ale dlaczego chcesz tak zrobić? Coś cie ogranicza, że nie może zesz sobie przygotować częściej?
Z tego co Ja czytałem na tym forum, to na pewno można zrobić sobie dziś na jutro.
Czy dłużej można trzymać? Hmm, chyba nie jest to zbyt bezpieczne, w tych tabletkach jest wiele różnych substancji, jak one się zachowują to ciężko będzie ustalić.
Nie myślałeś, żeby wyekstrachowac z tego w miarę czystą morfinę? W sensie takim, żeby zrobić to lepiej niż tak jak zazwyczaj się to robi na łyżce.

Czytałem tutaj, że można pozbyć się tego wosku przy pomocy żelazka i papieru lub ręcznika papierowego.

Mógłby ktoś podpowiedzieć przy okazji jak to zrobić??? Ktoś coś?
  • 2807 / 363 / 0
Ja c,asami robie majke i oststnio mialem sytuacje ze zrobiona majka naszykowana w pompkach lezala 6dni i wszystko bylo git bez najmniejszego problemu
  • 3178 / 369 / 0
28 maja 2025NahoyCito pisze:
Można przerobić 200mg mst naraz, zrobić r-r np 10ml, i przetrzymywać na pozniejsze podania? Trzymalbym w kubeczku na kał, sterylnym. Ostatnio kupilem taki fajny bardzo, gruby plastik, zamkniecie jak epffendorka, szczelny.
Dzień, dwa można ale im dłużej to leży, tym większa szansa na rozwój bakterii i dostanie pirogena. Co z tego że pudełko jest sterylne, skoro ani same tabletki ani cały proces ich przerabiania nie jest.
  • 3542 / 577 / 1
Nie Da się naciągnąć gotowej do pompki a później zagotować bezpośrednio przed podaniem i naciągnąć do nowego sprzętu?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 273 / 83 / 0
Da sie ale przegotowanie nie zabija wszystkich bakterii, nie mowiac juz o niszczeniu wirusow.
  • 49 / 6 / 0
W jaki sposob na dzien dzisiejszy przerabiacie tabsy MST do IV?, szukam sposobu (tylko najlepiej takiego gdzie nie trzeba miec doktoratu z chemii :D ), gdzie daloby sie przerobic jak najwiecej ich na raz, czyli do jednego podania z jednej pompki... Widzialem na forum wpisy, teraz juz archaiczne, gdzie na raz podawane bylo 600mg majki (i do tego czasami jeszcze oxy z jednej pompki), teraz zaluje ze jak byla okazja to nie zapytalem kogo trzeba... Co radzicie, co polecacie :)
  • 782 / 179 / 0
Z godnością zmień substancję.
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.