Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 48 / 12 / 0
Mi tam pasuje Niderlandzki sort, nigdy ketonów nie waliłem w dużych ilościach, raz 4-MMC - było najmocniejsze ze wszystkich ale to był też pierwszy raz z ketonami i duża dawka. Z 15g 3-MMC, kilka razy na przestrzeni lat było fajne lecz słabsze, pamiętam że po bombce 300mg oralem po dłuższej przerwie było mega przyjemne, lecz zwała ostra, tak ostra że zdecydowałem skończyć z ketonami i ostatni gram mi leżał w zamrażarniku jakieś 2-3 lata a potem komuś dałem. Ostatnio zamawiam od kilku miesięcy raz na 2-3 tygodnie 2-mmc (wszystko od tego samego vendora, mieszkam w NL) i jest o wiele słabsze, lecz te 1,5g starcza na jeden wieczór do rana jak się wali solo czasem leci z dziewczyną raz jest spoko do libido a czasem lipa, zależy pewnie od dawki.

Zacząłem zamawiać od jakiegoś czasu bk bo widzę że po tym 2-mmc zwała jest dość lajtowa, faza przyjemna, i nie ma bodyloadu ani nie ryje aż tak śluzówek. Do tego nie wygląda się na wystrzelonego w średnich dawkach. I tak leci co tydzień przez jakieś 1,5 - 2 mieś teraz. Lecz nie długo planuję zrobić dłuższą przerwę od ketonów bo jednak po miesiącu nie spożywania ich człowiek jest bardziej ogarnięty. Nawet fajne jak na RC, nie ma podjazdu do 3jki albo 4ki ale jak ktoś lubi lajtową fazę i małą zwałę to jest ok, w średnich dawkach zapodawane co godzine. można coś na tym robić i nie zgłupieć. Jednak jak ktoś szuka ketonowego rozpiedzielu to 3ka lub 4ka to było to. Przy wyższych dawkach na pewno lepsze niż 2-mmc.
  • 51 / 1 / 0
Czy 2mmc to taki pluszak jak 4mmc czy mniej serotoninowy?

Warto to kupić wobec braku 3mmc na rynku, jeśli podoba mi się mefedron ale nie lubię chlorów?
  • 145 / 10 / 0
@ZemstaKlefedronu

Moim zdaniem 2mmc nie jest ani trochę tak euforyczne jak 4mmc, 3mmc. Czy warto... To zależy za jaką cene w jakieśduzej promocji dodatkowo moze i bym kupil. Chociaż i tak ja wolę fete 1. Tańsza 2. Owielo bardziej euforyczna, stymulująca niż ten szajs.
  • 161 / 11 / 0
Siema, właśnie to testuje, już wprowadziłem do organizmu. Dostałem gratisa, folia niepodpisana. Na oko około 0,5g. Wsypałem połowę do szklaneczki i wypiłem, ciekaw jestem czy coś ruszy??
Nadmienię, że wypruty jestem z serotoniny, dopaminy. Tworzę ich za mało, dlatego nawet 4mmc, ani MDMA, nie ładują się należycie...
W 30procentach mocy ;<

@termi
Przeczytałem twojego posta, aapropo libido, nie jest mi to wskazane.
Bo wcześniej tykałem konika i parsknął z dziubka xDDD

Może się wtopie w muzę, albo w grę, jeśli to ma stymulować.. OMG....
ODPOWIEDZ
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.