Tak, Twoje domysły są na pewno prawdziwe skoro bierzesz ponad OZGROZO! 1g kofeiny. Zapewne by się naćpać, bo w jakim innym celu?
To może być nerwica lub skłonność do niej. Jednak przy zbyt dużej dawce też mogą się takie rzeczy wydarzyć.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
PS. to tylko podstawa podstaw.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
teleport do ogólnego /Mx
Jak to możliwe, że mefedron 4mmc 99% czystości nie daje żadnego efektu?
Za pierwszym razem jak spróbowałem mefedronu 85% też nic nie czułem. W tatym czasie myślałem , że zostałem oszukany ale patrzac z perspektywy czasu moze coś ze mną jest nie tak.
Próbowałem 85%,98% i 99% czystości.
Po każdym zero fazy tylko cięzka głowa.
Nie ćpam za czesto, a ostatni raz było ponad miesiąc temu.
Nawet jakby oszukali to by nie sprzedawali czegoś co nie daje żadnej fazy.
Zapraszam do dyskusji
Nawet jakby oszukali to by nie sprzedawali czegoś co nie daje żadnej fazy.
tsaaa sugerowanie
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Nie bierzesz jakichś leków?
Neuroleptyków, antydepresantantow
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.