Tak, Twoje domysły są na pewno prawdziwe skoro bierzesz ponad OZGROZO! 1g kofeiny. Zapewne by się naćpać, bo w jakim innym celu?
To może być nerwica lub skłonność do niej. Jednak przy zbyt dużej dawce też mogą się takie rzeczy wydarzyć.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
PS. to tylko podstawa podstaw.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
teleport do ogólnego /Mx
Jak to możliwe, że mefedron 4mmc 99% czystości nie daje żadnego efektu?
Za pierwszym razem jak spróbowałem mefedronu 85% też nic nie czułem. W tatym czasie myślałem , że zostałem oszukany ale patrzac z perspektywy czasu moze coś ze mną jest nie tak.
Próbowałem 85%,98% i 99% czystości.
Po każdym zero fazy tylko cięzka głowa.
Nie ćpam za czesto, a ostatni raz było ponad miesiąc temu.
Nawet jakby oszukali to by nie sprzedawali czegoś co nie daje żadnej fazy.
Zapraszam do dyskusji
Nawet jakby oszukali to by nie sprzedawali czegoś co nie daje żadnej fazy.
tsaaa sugerowanie
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Nie bierzesz jakichś leków?
Neuroleptyków, antydepresantantow
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.