Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1379 / 353 / 13
@LeszekSmieszek tzn, że przekroczyłeś referencyjną wartość spożycia 50-krotnie %-D ciekaw jestem jak żeś to uczynił bo z tego co się orientuję to większość preparatów na rynku zawiera 1mg melatoniny w tabletce, to co ty… pałaszowałeś pół słoika na raz? :trucizna:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1744 / 581 / 0
LEK-AM w Polsce ma 5 mg, tutaj biorę 2-3 czasem do spania, zresztą nawet 10 takich to mniej masy tabletkowej niż 3 tabletki Thiocodinu także co za problem? za to w Holandii waliłem nierzadki po 50 mg z tych preparatów co są w Albert Heijn chociażby na fajne sny czy w miksach, często te opakowania jumałem, tanie to nie było, po 20 euro za opakowanie xD ja nie zwracam uwagi na RWS, gdybym się kierował tymi wartościami to bym nadal wielu chorób się nie pozbył czy miał niedobór albo nadmiar tego i tamtego — jak dobrze, że to nie są normy przymusowe 🙏 no w każdym razie jak mówiłem nikomu nie polecam czynić po mojemu
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 6 / 0
ChatGPT pisze:
difenhydramina (Senolek)

Silny antyhistaminik H1, przenika do mózgu łatwiej niż dimenhydrynat → większy potencjał uspokajający.

Potencjał psychoaktywny: wyraźny w porównaniu z dimenhydrynatem.

W większych dawkach może wywoływać senność, euforię, halucynacje, dezorientację.

Czasem jest używana w eksperymentach „recreational” w dawkach przekraczających terapeutyczne, ale jest to niebezpieczne: ryzyko arytmii, zatrucia, drgawek.
Ktoś to ćpał?
Jaka dawka żeby sie nie przekręcić?
Uwaga! Użytkownik sarkie jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1379 / 353 / 13
Do ćpania chujowe ale do podbicia opio spoko (takie 50-100mg akuratnie) — w USA nastolatki wpierdalają całe opakowanie Benadrylu na tiktaku i zdychają kilka dni na intensywnej terapii także nwm czy gra warta świeczki :patrzy:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.