Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1277 / 322 / 12
@LeszekSmieszek tzn, że przekroczyłeś referencyjną wartość spożycia 50-krotnie %-D ciekaw jestem jak żeś to uczynił bo z tego co się orientuję to większość preparatów na rynku zawiera 1mg melatoniny w tabletce, to co ty… pałaszowałeś pół słoika na raz? :trucizna:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1500 / 525 / 0
LEK-AM w Polsce ma 5 mg, tutaj biorę 2-3 czasem do spania, zresztą nawet 10 takich to mniej masy tabletkowej niż 3 tabletki Thiocodinu także co za problem? za to w Holandii waliłem nierzadki po 50 mg z tych preparatów co są w Albert Heijn chociażby na fajne sny czy w miksach, często te opakowania jumałem, tanie to nie było, po 20 euro za opakowanie xD ja nie zwracam uwagi na RWS, gdybym się kierował tymi wartościami to bym nadal wielu chorób się nie pozbył czy miał niedobór albo nadmiar tego i tamtego — jak dobrze, że to nie są normy przymusowe 🙏 no w każdym razie jak mówiłem nikomu nie polecam czynić po mojemu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.