Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siemanko mam pytynia, mam przy sobie 1 plaster Transtec i jak go najlepiej zajebac żeby w 100% wydostać z niego całą cenna zawartość jestem blady w tym temacie dlatego piszę z pomocą, co mam zrobić żeby najlepiej koplo i żeby miało działanie ostro euforyczno przeciwbólowe, mogę to zmieszać z tramadolem? Clonozepamem?

przeniesiono - nv13
  • 960 / 272 / 2
@Opiatek13 tak możesz śmiało, jeśli lubisz skręty. Poczytaj trochę tematu, a nie, że będziemy robić za Twoją prywatną wyszukiwarkę no kur*a mać. - zdanie to jest czystą satyrą i nie bierz go na poważnie no chyba, że serio jesteś fanem bólu i skrętów.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 559 / 55 / 0
11 lutego 2025Amunicja pisze:
24 stycznia 2025Elkov21 pisze:
że jeśli wezmę bupra to przez antagonizm załączył się taki skręt żeby będę wołał o pomstę do nieba lub błagał rodzinę żeby dali mi się rzucić z okna...
Zawsze możesz strzelić buprę iv, tylko naszykuj sobie dwie dawki od razu gotowe do podania - po strzale pierwszej i skręcie odczekaj z 10 minut i walnij drugą, powinna całkowicie zaleczyć pierwszego skręta i wybić nawet resztki metadonu, będzie tak jakbyś był czysty i będziesz mógł już normalnie brać buprę doustnie lub podjęzykowo.
Chyba że nie walisz iv i nie chcesz to kombinuj, lepszego pomysłu nie mam.
Tylko problem chyba widnieje tutaj takiej natury że bupra wybiłaby tylko metadon z receptorów A co z mietkiem który się odkłada w tkankach i jest uwalniany powoli? Mam wrażenie po czytaniu postów innych ludzi że nie wiem czy zbicie skręta następną dawką bupry jest wykonalne o ile nie jest ona na przykład pięciokrotnie większa, a nie wiem czy to w ogóle możliwe jeśli jest to skręt buprowo metodonowy...
  • 2916 / 242 / 0
metadon i bupra to dość pojebane (pod względem działania biochemicznego) substancje, ale myślę, że druga dawka bupry, która połączyła by się z receptorami opioidowymi zablokowałaby możliwość podłączenia się do tychże receptorów uwalniającego się metadonu. Trzeba by sprawdzić wartości Ki, Ec50, itd..
Dawny nick: tur3k
  • 559 / 55 / 0
Okay a z innej odrobinę beczki, czy ktoś ma pomysl jak najbezpieczniej przefiltrować roztwor plastrów bupry jakkes 60mg/50mg spirytu? Schłodzić do temp pokojowej (ciągle statamsnie trzymać w ciepłe zeby lepiej plastry rozwalało, i dobrze to działa) i gdyby zrobić filtr na wzór takiego jaki jest zrobiony przy tworzeniu kota, to znaczy upychane chusteczki do strzykawki i w dzień dużej ilości odrobinę nasączono wodą i ubite, i wlewać stopniowo czyli pewnie jakieś pięć razy, Cały ten roztwór do tej strzykawki pewnie zmieniając za każdym razem filtr żeby się klejem nie zapchał? Lepiej jest wlać go do wyszykowy i odczekać żeby klej osiadł w konkretnym miejscu czy lepiej to roztrząsać żeby był jak najbardziej rozrzedzone na jak największej powierzchni? Bo już miałem sytuację że przy robieniu kota gdy za bardzo zapchał filtr to po prostu wystrzeliło na mnie zawartość dziurą która się otworzyła między tłokiem i pompką, ale wtedy też z reguły radzone jest czekać żeby ten mangan i całe nieprzereagowane gówno osiadło. Pytanie czy w takiej sytuacji lepiej jest poczekać by osiadło czy rozrzedzić to jak najbardziej w tych 10 ml czy 20 uzależnie od strzykawki, Czy macie może jakieś lepsze pomysły na filtrowanie tego? Chcę to zrobić stosunkowo jak najszybciej bo po wypłacie chcę zwiększyć stężenie tego roztworu do około 80-90 mg na te 50 ml( sprawdzałem rozpuszczalność bupry w spirytusie i bez problemu sobie z tym poradzi( ale wiem że jeśli dowalę tam jeszcze więcej tego kleju to wydobycie go będzie niemożliwe. jakieś pomysły? Bo do tej pory miałem do czynienia tylko z klejem z mniej więcej 3-4 mg bupry maksymalnie robiąc W małym rondelku roztwór ze spirytusu
  • 4996 / 851 / 0
13 kwietnia 2025Dawid0010 pisze:

Jak możesz to załatw sobie zapas bupry na dłuższy czas i wyjeb też tego klona ze swojego życia jak najszybciej, jeśli faktycznie ci zależy na zmianie to bupra da ci taki pomost między ćpaniem a normalnym funkcjonowaniem. Do tego jakiś kompleks witamin, może siłownia, a za jakiś czas odżyjesz. Jak wszystko poukładasz to będziesz myślał co dalej.

Ja 4 dzień na buprze zero kody, jest rewelacja pierwszy raz od około 3 lat czuje że żyje.

Dobry ruch.
W tabletkach thioco oprocz sulfo jest jeszcze inny szkodliwy skladnik

post3835778.html#p3835778

( Jest w innych lekach tez, ale innych lekow nie bierzesz 60 tabs na raz)
No i biorac kode po czasie czujesz sie jak smiec i niewolnik apteki bez pieniedzy.
Kazdy ma jakiegos znajomego a jak to jest nieduze miasto to szybko stajesz sie tym co lubi po aptekach chodzic .
Nie mowiac o trudnosci w znalezieniu pracy gdy przypną latkę i odwracajacych wzrok sąsiadach.
Powodzenia
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 64 / 6 / 0
Od kilku miesiecy jestem na 4mg bupry, nigdy nie dobieralem zadnych innych opio ale w koncu chce sobie przetestowac metadon. Czy jesli zrobie przerwe 24/48 i wypije 20ml (mam 5mg/1ml) to cos poczuje? i po jakim czasie wtedy moge znowu jesc bupre? czy moze np. wlasnie jeszcze przy zejsciu bupry powiedzmy po 24h wypic tego mietka

bo kurcze i tak go wypije i tak, tylko mozecie mnie poinstruowac jak to najlepiej zrobic by nie gryzlo sie fest z bupra xd taki wyskok

po jednorazowym uzyciu mietek chyba w tkankach sie nie odlozy?

nigdy metadonu nie bralem i nie chce tez wgl sie nim nasaczac czy cos tylko jednorazowo sprobowac, teraz jest 24h bez bupry, jutro chcialbym wrzucic z nwm 6ml? a reszte sobie zostawic a jak bedzie lipa to oddac po prostu
Pozdrawiam,
mj
  • 241 / 30 / 0
chyba lepiej poczekać 72H conajmniej wtedy na pewno syrop poczujesz, no chyba ze te kilka miesiecy to np 11, to moze i to nie wystarczyc ale raczej podziala dobrze po takim czasie jak juz bpr opusci receptory.
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.