Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 220 / 46 / 0
Niezły z ciebie wariat :D. Ładując substancje obniżające ciśnienie i do tego mocne substancje podnoszące ciśnienie - nie widzisz tu sprzeczności ? Dobrze, że masz zdrowe serce i organizm który sobie z tym poradził.
Nie polecam takiego mieszania to skrajność.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 712 / 75 / 22
Wariat. Przegiąłem z obniżającymi ciśnienie i myślałem parę razy. że zemdleję. Potężna dawka gały (5 pak) i dużo barwinka to spowodowało. Dla rozkmin mistyczno - psychologiczno - oświeceniowych warto było, mimo, iż ciąło było dętką. Wczoraj mnie jescze trzymało, a dziś zapodałem pakę sudafedu dla "rozćmuchy" i bodymaks. Plus preparaty z szafranem i cytryńcem i macą.
  • 2 / / 0
05 kwietnia 2025TymekDymek pisze:
A chuj z tą gałką ostatnio chciałem pominąć porcję diazepamu to wjebałem do szklanki 10g Prymatu, wrzuciłem jak szota i po godzinie poszedłem spać, spałem ponad 30h i tyle z tego było, że tylko przerwę w rolkach miałem xD
No to przespałeś fazę.
  • 220 / 46 / 0
Dla mnie śmieszni są ludzie którzy biorą jakiś prymat czy inne mielone gówno. Większość tego co daje gałka to delikatnie silnie lotne związki których nie da się uświadczyć w mielonej papce xD
Ja na to np tarłem na tarce do robienia placków ziemniaczanych z kartofli XD 3-4 duże orzeszki kupione w sklepie z ziołami i miałem niezły trio przez trzy dni ^^
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 2 / / 0
Nie prawda, mielone też są w porządku. Ogólnie chyba największy problem z gałką jest taki, że ludzie często biorą za dużo.
  • 534 / 47 / 0
No to masz jakieś nieaktualne info sprzed 10 lat, być może kiedyś Prymat był słaby ale obecnie mielony Prymat to jest top of the top jeśli chodzi o moc, jedynie Kamis mielony mógł się równać, ale że jest 2x droższy to nie jadłem już jakieś kilka lat xD. Całe orzechy ewentualnie są tak samo mocne jak mielony Prymat, to po co trzeć i przepłacać. Co do delikatnych lotnych związków, to tu się jakość surowca bardziej liczy a nie czy była mielona czy nie. mirystycyna paruje w 280 stopniach, także luz.

Jak już gała wejdzie to trzeba coś podnoszącego ciśnienie przywalić, dobra kawa minimum ale lepiej energetyk, bo kawa odwadnia i potęguje kapcia w mordzie po gałce. Leń po tym jest okropny ale lubię to, szczególnie na następny dzień, idealnie do leżenia rozwalonym przed laptopem. O to w tym chyba trochę chodzi, żeby wyjebac do góry jajcami na 24h i oglądać filmy czy grac w cos. Chociaż już trochę się przyzwyczaiłem, z czasem negatywne fizyczne efekty przestały aż tak dokuczać, jak jem te 3-5 pak raz w weekend.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przełomowe zmiany w holenderskiej polityce narkotykowej. Legalna marihuana tylko w 10 miastach

Holandia, kraj słynący z liberalnego podejścia do marihuany, wprowadza rewolucyjne zmiany w swoim systemie regulacyjnym. Od kwietnia 2025 roku tylko w 10 wybranych miastach holenderskie coffeeshopy będą mogły oferować swoim klientom wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. Ta fundamentalna zmiana stanowi część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji konopi.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.