Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Vapo kazdego stima kończy się tak samo
Czy alfa jest podobna ttoche do metamfetaminy ?
Probowalem kiedyś roznych analogow bp 4 cl pvp czy a piphp.
A Pihp nawet spoko dzialalo ale 4 cl pvp fo bylo takie otepienie ze masakra
W dodatku na tych srodkach traci sie jakąkolwiek mozliwosc panowania nad swoim zachowaniem
Zmienia czlowieka w inna osobe natychmiast
Jakby demon przejal stery
Opisz wrazenia. Takie mocne czy ko hui?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jak brałeś A-PiHP to mniej więcej wiesz o co chodzi, z tym że A-PVP jest o wiele, wiele mocniejsze. Dobrze opisałeś te efekty, po alfie jest tak samo tylko dużo bardziej, zajebiście łatwo stracić wszelką kontrolę, ostatnio właśnie czułem się innym człowiekiem, jakby ktoś lub coś mną sterowało a ja mogłem tylko patrzeć.
Używam dawek na oko ale bardzo mało potrzeba, z reguły jeszcze mniej niż się myśli. Sniff i palenie dają trochę różne efekty i preferowane jest palenie.
Pytam z ciekawosci.
Bo wydaje mi sie ze tto dosyc malo prawdobne . Pewniejak sow jara to kompulsywne dorzutki ida .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ale dawno temu umiałem po alfie iść do pracy a nawet dokładać w trakcie. Ona mnie zawsze mocno odrealniała także ta praca była chuja warta ale jednak się stawiałem (do czasu, oczywiście). Ogólnie na pewno nie jest to funkcjonalny stymulant.
Krótko mówiąc podziwiam ludzi którzy potrafią opanować kompulsywne dorzucanie ketonów, stimow jak alfa. Dla mnie to ciekawe zjawisko i podziwiam silna wolę, a w ogóle żeby z vapo do końca wora nie polecieć to już sztuka
@zburzony jaki jest ten drugi sort ale od vendora z forum? Ten co niby mokry i żółty.
Może to w ogóle nie jest alfa to co była dostępna na przełomie grudnia stycznia
"Rutyna to rzecz zgubna "
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.