Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Ten NEP to serio taki szkodliwy? Bo jak na tak mało popularną substancję to liczby wykręcił konkretne
Podejrzewam że ludzie którzy polegli nie mieli świadomosci z czym mają doczynienia bo tutaj kreska 50mg to jest już heavy działanie.
Sypali za duże kreski do tego pewnie alko i może jakiś wysiłek fizyczny impreza w klubie czy coś.
Ja się wysiłku fizycznego po nepie nigdy nie podejmuje bo wiem że potrafi pokarać i nie raz serce czuć jak chuj zazwyczaj gdy się mocno przesadzi choć to rzadko w moim przypadku, ale jak puszcza to już inna bajka.
Dla mnie to się stał najlepszy keton spidujacy, do tego tani i czysty, sort który mam to są przezroczyste kryształy łatwo ulegające zgnieceniu i zamieniające się w krystaliczny proszek.
Nie wiadomo też czy Ci ludzie nie mieli tam w samarkach mixa nepa z jakimś innym gównem.
Pamietaj ze dociagnac zawsze mozesz jezeli okaze sie za malo, nie wiesz jak organizm zareaguje i jaka dawka nie spowoduje szoku dla organizmu.
Jak nowy w stymulantach, jedynie z doswiadzczeniem w subtancjach typu 3cmc/mmc to 15mg jako uczuleniowa bedzie git, bardzo szybko wchodzi i praktycznie do 20min osiaga maksymalna moc
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.