Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Ten NEP to serio taki szkodliwy? Bo jak na tak mało popularną substancję to liczby wykręcił konkretne
Podejrzewam że ludzie którzy polegli nie mieli świadomosci z czym mają doczynienia bo tutaj kreska 50mg to jest już heavy działanie.
Sypali za duże kreski do tego pewnie alko i może jakiś wysiłek fizyczny impreza w klubie czy coś.
Ja się wysiłku fizycznego po nepie nigdy nie podejmuje bo wiem że potrafi pokarać i nie raz serce czuć jak chuj zazwyczaj gdy się mocno przesadzi choć to rzadko w moim przypadku, ale jak puszcza to już inna bajka.
Dla mnie to się stał najlepszy keton spidujacy, do tego tani i czysty, sort który mam to są przezroczyste kryształy łatwo ulegające zgnieceniu i zamieniające się w krystaliczny proszek.
Nie wiadomo też czy Ci ludzie nie mieli tam w samarkach mixa nepa z jakimś innym gównem.
Pamietaj ze dociagnac zawsze mozesz jezeli okaze sie za malo, nie wiesz jak organizm zareaguje i jaka dawka nie spowoduje szoku dla organizmu.
Jak nowy w stymulantach, jedynie z doswiadzczeniem w subtancjach typu 3cmc/mmc to 15mg jako uczuleniowa bedzie git, bardzo szybko wchodzi i praktycznie do 20min osiaga maksymalna moc
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.