Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 27 / 3 / 0
Mam takie pytanie. Jak rozkrusze dokładnie w pył alfę i wsypie do grzałki z olejkiem e papierosa to może to działać?
  • 1682 / 271 / 0
@Fajnychlopak powinno działać, zdaje się że kiedyś też tak robiłem i klepało. Tylko musisz trafić z dawką alfy i mieć porządną baterię i grzałkę.
  • 51 / 1 / 0
"Z danych zgromadzonych przez Głównego Inspektora Sanitarnego wynika, że wszystkie przypadki zgonów związanych z użyciem nowych substancji psychoaktywnych odnotowanych w 2024 roku dotyczyły substancji należących do grupy syntetycznych katynonów, z czego aż 71% przypadków zgonów związanych było z użyciem substancji NEP"

Ten NEP to serio taki szkodliwy? Bo jak na tak mało popularną substancję to liczby wykręcił konkretne
  • 177 / 26 / 0
Jako że przejedlem lekko 100g to się wypowiem %-D jak widać żyje i mam się dobrze.. jest tak że jak puszcza to potrafi wjechać na serce ja się wtedy ratowałem minimalna podkładka z benzo i leciałem dalej, to samo na sen benzo.

Podejrzewam że ludzie którzy polegli nie mieli świadomosci z czym mają doczynienia bo tutaj kreska 50mg to jest już heavy działanie.

Sypali za duże kreski do tego pewnie alko i może jakiś wysiłek fizyczny impreza w klubie czy coś.

Ja się wysiłku fizycznego po nepie nigdy nie podejmuje bo wiem że potrafi pokarać i nie raz serce czuć jak chuj zazwyczaj gdy się mocno przesadzi choć to rzadko w moim przypadku, ale jak puszcza to już inna bajka.

Dla mnie to się stał najlepszy keton spidujacy, do tego tani i czysty, sort który mam to są przezroczyste kryształy łatwo ulegające zgnieceniu i zamieniające się w krystaliczny proszek.

Nie wiadomo też czy Ci ludzie nie mieli tam w samarkach mixa nepa z jakimś innym gównem.
Przedstawienie musi trwać.
  • 1682 / 271 / 0
@AngelSentinel a co myślisz o hexenie w kontekście NEPa? Mi hex zawsze wydawał się jeszcze mocniejszy i silniej ryjący banię ale wolałem go od nepika którego sporo brałem, także iv, ale nie miałem większych problemów ze strony serca. Teraz czasem NEP chodzi po głowie chociaż już trochę boję się mocnych stymulantów, zwłaszcza po tym jak niedawno zniszczyłem się 2 g A-PVP, a NEPa miałbym aż 5 g.
  • 70 / 8 / 0
Witam, jaką byście polecali dawkę dla niezbyt doświadczonego z tego rodzaju substancjami i rytm dorzucania, tak żeby nie doświadczyć na końcu kardiozwały? I jakie są wasze ulubione zajęcia gdzie NEP najbardziej rozwija skrzydła?
  • 1682 / 271 / 0
@Incognitus3107 podpytałem kolegę, poleca 30-40 mg.
  • 42 / 3 / 0
Nep iv z morfina ma jakikolwiek sens?
Dobry ćpun, podobnie jak saper, myli się tylko raz.
  • 5 / 1 / 0
Jak nie masz pewnosci ile walnac na pierwszy raz nowej substancji, a dawki zalecane rozbiegaja miedzy 5 a 10mg to ego do kieszeni i wez polowe z najmniejszej zalecanej dawki startowej.

Pamietaj ze dociagnac zawsze mozesz jezeli okaze sie za malo, nie wiesz jak organizm zareaguje i jaka dawka nie spowoduje szoku dla organizmu.

Jak nowy w stymulantach, jedynie z doswiadzczeniem w subtancjach typu 3cmc/mmc to 15mg jako uczuleniowa bedzie git, bardzo szybko wchodzi i praktycznie do 20min osiaga maksymalna moc
  • 1682 / 271 / 0
Zaskakuje mnie jak szybko i intensywnie wjeżdża mi NEP sniffem, właściwie to bez alprazolamu jest nieprzyjemnie, też pewnie za dużo go brałem ostatnio, na oko 50 mg, a kiedyś lubiłem walić mikro kreseczki ale często takich ketonów jak NEP, hexen, A-PVP.
ODPOWIEDZ
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.