Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 51 / 6 / 0
Witam, jaką byście polecali dawkę dla niezbyt doświadczonego z tego rodzaju substancjami i rytm dorzucania, tak żeby nie doświadczyć na końcu kardiozwały? I jakie są wasze ulubione zajęcia gdzie NEP najbardziej rozwija skrzydła?
  • 1483 / 238 / 0
@Incognitus3107 podpytałem kolegę, poleca 30-40 mg.
  • 40 / 2 / 0
Nep iv z morfina ma jakikolwiek sens?
Dobry ćpun, podobnie jak saper, myli się tylko raz.
  • 5 / / 0
Jak nie masz pewnosci ile walnac na pierwszy raz nowej substancji, a dawki zalecane rozbiegaja miedzy 5 a 10mg to ego do kieszeni i wez polowe z najmniejszej zalecanej dawki startowej.

Pamietaj ze dociagnac zawsze mozesz jezeli okaze sie za malo, nie wiesz jak organizm zareaguje i jaka dawka nie spowoduje szoku dla organizmu.

Jak nowy w stymulantach, jedynie z doswiadzczeniem w subtancjach typu 3cmc/mmc to 15mg jako uczuleniowa bedzie git, bardzo szybko wchodzi i praktycznie do 20min osiaga maksymalna moc
  • 1483 / 238 / 0
Zaskakuje mnie jak szybko i intensywnie wjeżdża mi NEP sniffem, właściwie to bez alprazolamu jest nieprzyjemnie, też pewnie za dużo go brałem ostatnio, na oko 50 mg, a kiedyś lubiłem walić mikro kreseczki ale często takich ketonów jak NEP, hexen, A-PVP.
  • 63 / 1 / 0
@zburzony
Jak wychodzi NEP w porównaniu z APVP pod względem ekonomii i funkcjonalności przy codziennym urzywaniu? Bo moli zeszły 2g APVP w 5 dni... i był troche zmuł pod koniec...
  • 1483 / 238 / 0
@Piroman2 NEPa stosuje się trochę więcej niż A-PVP ale na pewno bardziej nadaje się jako funkcjonalny stymulant, mniej ryje psychikę i łatwiej zachować pozory normalności. Ale przyznam że zazdroszczę że potrafisz zapodać 2 g alfy w kilka dni i się nie zniszczyć zupełnie, u mnie od dawna to już niemożliwe, zawsze kończy się zgonem i dochodzeniem do siebie tydzień. Zresztą, ja po alfie nawet z domu nie wyjdę.
  • 63 / 1 / 0
@zburzony
Może tak się robi po czasie? Pytam bo jestem po prostu narkomanem i muszę mieć coś co można walić dzień w dzień a ze względu na warunki mieszkaniowe palenie odpada... Osobiście mnie bardziej rozjechało 10g amfetaminy w dziesięć dni. Tu jest znacznie gorsza bezsenność i łatwo o strach i trzęsące się ręce jak tylko trochę za dużo sie da. APVP praktycznie nie rusza układu krążenia a jedyne co miałem to świecący obraz i ze dwa razy złudzenie, że kropi. alfa daje takie specyficzne otępienie i pewną fiksacje seksualno-masturbacyjną która odciąga uwagę i przeszkada trochę w funkcjonowaniu. NEPa miałem tylko sampel więc za bardzo go nie poznałem, samego tylko raz troche spróbowłen ale mało bo straszyli palpitacjami i takimi tam... ale dobrze stawiał na nogi, lepiej niż dorzutka alfy gdy w pracy miałem prowadzić gimnastyki grupowe a kiepsko się czułem. No i jest ponad dwa razy tańszy od APVP i nie zaburza zbytnio snu. Heh chciałem odskoczni od latania po aptekach codziennie po te 200-300 kody i klefedron i feta to były niewypały, po tramcu dostałem padaki bo wpierdoliłem prawie dwa gramy bo było dużo słabiej niż gdy miałem naście lat, pewnie zjebana wątroba, bo koda działa OK. Zjebany rozum narkomana. Nie wydało się, że wpierdalam dragi i będąc pare dni w szpitalu na diagnostyce nic nie mówiąc by rodzinka się nie dowiedziała dalej wpierdalałem tramca heh. alfa w sumie mogła by być jako zamiennik gdyby nie te kompulsje i zaburzony sen...
  • 1483 / 238 / 0
@Piroman2 to specyficzne otępienie po alfie doskonale znam, często odczuwam też coś w rodzaju transu. Między innymi dlatego dla mnie zawsze alfa była czymś innym niż tylko fetopodobnym stymulantem. Kiedyś działała na mnie zupełnie inaczej niż obecnie ale to samo można powiedzieć o wszystkich używkach, mózg już popalony latami ekscesów plus mnóstwo leków psychotropowych. Ale nadal jak wszystkie stymulanty działają tak samo to jednak A-PVP to wciąż coś trochę innego.
Też słyszałem o NEPie że wjeżdża na serce ale nigdy tego nie odczułem, niedawno przerobiłem 5 g dość intensywnie ale ze strony kardio żadnych problemów. Wcześniej grubo przesadziłem z fetą i tutaj już z sercem było bardzo nie ciekawie, oprócz nienormalnego tętna i rytmu w bonusie duże problemy z oddychaniem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.