Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 919 / 165 / 0
@mietowy3 ,przecież to tylko wina libido.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 9166 / 1794 / 2
29 stycznia 2025Pachi555 pisze:
Witam, czytam te posty i czuję że mam zajebiste szczęście że potrafiłem to opanować, fakt 24h z kindybałem w łapie, ale później co najmniej dwa tygodnie odpoczynku i faktycznie się tego trzymałem. Nie przeszkadzało mi to też w normalnym seksie, ot żona nie ma ogromnego libido i nie przeszkadzało jej że znikam zamknięty w pokoju przed kompem na weekend. Nie wiem tylko czy to mój organizm jest specyficzny czy trzymanie się zasad to powodowało
Jak pukasz co 2 tygodnie to raczej z żoną jest coś nie tak 😅
Problem jest i to większy. Iż Ci się wydaje i inny niż tu niektórzy opisują.
Coś.spapraliscie i się w łóżku nie dogadujecie. Zapewne są.tez.jakies kłopoty z tym związane i odreagowujesz kłopoty futrem.
Resztę Ci opisali chłopaki. Kłopoty się rozwiązuje a nie generuje kolejne.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 9 / / 0
@Stteetart No nikt nie powiedział że jesteśmy normalni xD żona ma swoje powody żeby mieć mniejszą ochotę, ja ją rozumiem, ona mnie, mamy te tematy obgadane i tyle w temacie.
  • 6 / / 0
Może ma ktoś ochotę napisać o technicznej stronie tego procederu, ile towaru, w jakim czasie, w jakich warunkach, co najbardziej wtedy rajcuje itd.
  • 919 / 165 / 0
10 lutego 2025Pachi555 pisze:
@Stteetart No nikt nie powiedział że jesteśmy normalni xD żona ma swoje powody żeby mieć mniejszą ochotę, ja ją rozumiem, ona mnie, mamy te tematy obgadane i tyle w temacie.
Mnie zastanawia jedno. Kończy ci się temat, kończysz ten swój chory maraton i tak nagle wychodzisz z tego pokoju, zajechany jak kondom, ze spuchniętym prętem i od tak dzień dobry żono jak tam i dalej funkcjonujecoe jakby nic się nie stało?
@majkel2017 , co rajcuje? Poczytaj wątek nawet znajda się tacy co walą pod zdjęcie siostry
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 9166 / 1794 / 2
10 lutego 2025Pachi555 pisze:
Obecnie Cie to bawi i coś tam sobie racjonalizujesz ale przyjdzie czas pobudki i pobudka będzie brutalna. Odejście żony / rozwalenie rodziny + uzależnienie. To się NIGDY nie kończy dobrze.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Młody mężczyzna skręcał skręta na ławce pod kamerą monitoringu miejskiego

Operator, który obserwował zachowanie młodego mężczyzny siedzącego na ławce w Parku Garnizonowym widział jak młodzieniec zażywa narkotyki.

Francuscy politycy sięgają po narkotyki z powodu presji i tempa pracy

Z dziennikarskiego śledztwa portalu FranceInfo wynika, że zażywanie narkotyków przez francuskich parlamentarzystów jest "tematem tabu", a dwa przypadki upublicznione przez media nie są odosobnione. Posłowie skarżą się na presję i tempo pracy, które nie wszyscy wytrzymują.

Polska spółka ma zgodę na import dużej ilości marihuany medycznej

THC Pharma - spółka zależna od Cannabis Poland - otrzymała z Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego pięć pozwoleń na zsumowaną ilość 249,99 kg na import do Polski surowca farmaceutycznego jakim jest marihuana medyczna.