Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 25 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: fidelc »
twoja stara to troll.
W piekle diabeł jest postacią pozytywną.
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Jesteś off-topic, Michałku.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 25 / 7 / 0
Kazik, twoja paleczka jest tak malych rozmiarow ze nie kwalifikujesz sie na dyskusje ze mna.
  • 913 / 39 / 0
Michałku, w wieku 16 lat to możesz nią zaimponować kolegom od GTA, nie mi. Daj possać kundelkowi, może ci ciśnienie zejdzie. Jesteś nie na temat, nie ten wątek, rozumiesz?
  • 168 / 2 / 0
Kaziku i Michałku pocalujcie sie na zgode w chuje i wypierdalac na gg z takimi dretwiakami
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 913 / 39 / 0
Masz rację, ciężko się powstrzymać żeby nie zjebać gówniarza.

Żeby nie było całkiem off-top, to dodam, że moi znajomi się podzielili się na dwie grupy - niezażywający jasno dali do zrozumienia, że nieświadome poczęstowanie będą mieli za złe (delikatnie mówiąc), a zażywający nie raz wspomnieli, że bardzo się ucieszą z ew. gratisu. Przez całe życie jedyną nieświadomie poczęstowaną osobą, którą widziałem był znajomy, który dostał pocięty kartonik z kwasem do napoju. Po godzinie zaczął się niepokoić, więc mu wyjaśniono i od tej chwili uśmiech nie schodził mu z ust przez kilka godzin.

Wrzucanie piguł koleżankom uważam za niepoprawne politycznie.
  • 25 / 7 / 0
wszyscy z was sie podniecaja dragami jak dzieci.ja pisze jedynym jezykiem ktorym taki maly Kazik potrafi zrozumiec np.
kurwa,guwno,kutas,chuj . Ten tekst byl moja subiektywna opinia na temat cpania, ale tego oczywiscie tego nie zrozumiesz bo urazilem twoja jedyna swietosc - akodin, ktory pewnie walisz doodbytniczo i masz straszna srake,biegunke problemy ze sraniem albo wszystko naraz i dlatego tak ujadasz.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: klon3 »
Pierdolicie sie po dupach niczym mlode wieprze.
W piekle diabel jest postacia pozytywna.
  • 18 / / 0
ja brata poczęstowałem 0.1g Salvią 20x; powiedziałem mu tylko, że potrzyma go max 30min i żeby długo trzymał bucha (jakieś 30s) :D
po tripie powiedział mi żebym więcej razy nie zostawiał go na arenie gladiatorów bez tarczy i miecza :p
  • 68 / 16 / 0
MDMA wrzuciłem do energetyka mojego i dałem się napić ziomkowi. Wypił, nie czuł się źle ani jakoś super dobrze. On pewnie do tej pory nie wie że miał w sobie śladowe ilości emki
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.