Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 456 / 180 / 0
@SeZen niestety ale to Twoja głowa pod wpływem stimów i zielska Ci to zrobiła. To co opisujesz jest niemożliwe. Z prawie nie bijącym sercem nie byłbyś w stanie wysiedzieć nawet 5 sekund a co dopiero wstać i się przejść. Przegiąłeś z używkami i tyle. Przyhamuj to poczujesz się lepiej. Problem solved.
  • 47 / 7 / 0
No może nie opisałem tego najlepiej no ale cóż może faktycznie sobie coś wkręciłem wtedy chociaż wątpię, nie jestem człowiekiem co by sobie coś wkręcał, tym bardziej że prawie traciłem przytomność. No ale nie ważne, przystopuje z dragami na jakiś czas zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
  • 351 / 87 / 0
Właśnie zdobyłeś pierwsze osiągnięcie czyli atak paniki :D Nerwica cię wita z otwartymi ramionami, to taki mały przedsmak co będzie jak się w pełni rozpędzi
  • 2913 / 626 / 0
@SeZen Kolego, kombinacja stymulantów z trawką narkotyczną to najlepszy mix na załatwienie sobie wkręt.
Ja kiedyś miałem podobnie z sercem. Byłem pewien że niemal nie bije albo bije 200 na minutę. Nie polecam w takich sytuacjach mierzyć co chwilę ciśnienia, bo nasila to wkrętę i ciśnienie oraz tętno autentycznie podnosi się kiedy bierzesz się za pomiar.
Ba, wkręcałem sobie również inne dolegliwości i przypisywałem im rozmaite pochodzenie. Wpieprzałem nawet leki na odrobaczenie %-D
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 5231 / 931 / 0
W moim przypadku mj to jedna z silniejszych schizogennych substancji .
To jest psychodelik.W polaczeniu ze stimami moze indukowac stany paranoiczne bo nasila efekty.
Jak po samym stimie masz cos w stylu " oni wiedza" to mj to podkreci.
Sama mj niezle wkrety potrafi zapodac.
Robiac takie mixy wchodzisz na sciezke prowadzaca do przejscia na emeryture w stosowaniu mj
Niewykluczone, ze w przyszlosci bedziesz musial robic podkladke z benzo, antydepreśantow bo mj bedzie indukowala parano
To jest znana zaleznosc przyczynowo skutkowa.
Mnostwo ludzi sobie w ten sposob popalila styki .
Kiedys walac krysztal i palac wywolalem stan w ktorym w kazdym ssmochodzie widzialem tajniakow.
Zaglowek fotela to byly ludzkie glowy.
Slyszalem jak ktos mnie obgaduje, a ta osoba nawet nic nie mowila.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 988 / 236 / 0
Ogólnie mnie to wkurwia jak ktoś tutaj dostaje z 5 odpowiedzi. Czasami zdarza się, że jest nawał postów I ktoś nie dostanie odpowiedzi wcale. A i tak wie najlepiej.

Pytanie jest zatem jedno. Po co pytasz @SeZen?

Każdy z nas mógłby poświęcić czas na co innego A Ty i tak będziesz walił zielsko z klefedronem.
  • 6 / / 0
Od 5 miesiecy jestem w londynie i codziennie wale nosem zajebistego londynskiego browna (3-4 cwiary dziennie, najczesciej po 1 cwiarze naraz). Temat caly czas jest bardzo dobry - jasnobrazowy proszek formujacy sie w male grudki, ktore bardzo latwo sie krusza. Czy mam sie czego obawiac, jesli chodzi o pluca?? Czasem czuje jakies delikatne drapanie itp i kaszle. Wciagam powoli, delikatnie i nigdy nie czuje, zeby cos polecialo do gardla, ale chcialbym miec pewnosc, czy nie szkodze sobie w ten sposob, a tu kazdy, kogo znam, pali - tylko ja taki jebniety jestem i musze do nosa xd Czy jest tu ktos, kto rowniez wali hel nosem i moglby napisac, czy ma jakies skutki uboczne, bo troche zaczalem sie martwic ostatnio... Z gory dzieki za pomoc.
Edit:
Ps.: To drapanie moze byc od papierosow, bo wrocilem do palenia ostatnio, ale tylko rano mnie drapie - pokaszle chwile i jest spokoj.
  • 84 / 15 / 0
wpierdalasz gram hery dziennie i ty się pytasz czy sobie przypadkiem nie szkodzisz? ręce opadają…

to nie miejsce na ocenianie innych, bez jakiejkolwiek formy pomocy/odpowiedzi na pytanie czy wsparcia - jest to warn słowny nie liczący się do licznika ostrzeżeń gdzie 3 = autoban na 72h /Mx
  • 988 / 236 / 0
Ale on pytał o co innego.
Kaszel to przez fajki. Powinien przejść po przyjebaniu helu. Jak walisz w nos to jak ma szkodzić na płuca? Jest tyle barier żeby proszek nie doleciał do płuc... co najwyżej kaszlniesz podczas wciągania proszku do nosa. Jeśli chodzi o zadane przez Ciebie pytania to odpowiedź jest raczej taka jaką chciałeś usłyszeć.

Płuca nie powinny ucierpieć z powodu walenia browna donosowo.
  • 6 / / 0
Dzieki bardzo, @DobryWujas. Wiesz, mi ogolnie chodzilo tez, czy w jakis inny sposob to nie zaszkodzi - nie tylko na pluca, bo wiem, ze jest to bardzo malo popularna metoda zazywania browna, ale chyba moge walic dalej bez obaw, co?:p
ODPOWIEDZ
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.