Ja kiedyś miałem podobnie z sercem. Byłem pewien że niemal nie bije albo bije 200 na minutę. Nie polecam w takich sytuacjach mierzyć co chwilę ciśnienia, bo nasila to wkrętę i ciśnienie oraz tętno autentycznie podnosi się kiedy bierzesz się za pomiar.
Ba, wkręcałem sobie również inne dolegliwości i przypisywałem im rozmaite pochodzenie. Wpieprzałem nawet leki na odrobaczenie
To jest psychodelik.W polaczeniu ze stimami moze indukowac stany paranoiczne bo nasila efekty.
Jak po samym stimie masz cos w stylu " oni wiedza" to mj to podkreci.
Sama mj niezle wkrety potrafi zapodac.
Robiac takie mixy wchodzisz na sciezke prowadzaca do przejscia na emeryture w stosowaniu mj
Niewykluczone, ze w przyszlosci bedziesz musial robic podkladke z benzo, antydepreśantow bo mj bedzie indukowala parano
To jest znana zaleznosc przyczynowo skutkowa.
Mnostwo ludzi sobie w ten sposob popalila styki .
Kiedys walac krysztal i palac wywolalem stan w ktorym w kazdym ssmochodzie widzialem tajniakow.
Zaglowek fotela to byly ludzkie glowy.
Slyszalem jak ktos mnie obgaduje, a ta osoba nawet nic nie mowila.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Pytanie jest zatem jedno. Po co pytasz @SeZen?
Każdy z nas mógłby poświęcić czas na co innego A Ty i tak będziesz walił zielsko z klefedronem.
Edit:
Ps.: To drapanie moze byc od papierosow, bo wrocilem do palenia ostatnio, ale tylko rano mnie drapie - pokaszle chwile i jest spokoj.
to nie miejsce na ocenianie innych, bez jakiejkolwiek formy pomocy/odpowiedzi na pytanie czy wsparcia - jest to warn słowny nie liczący się do licznika ostrzeżeń gdzie 3 = autoban na 72h /Mx
Kaszel to przez fajki. Powinien przejść po przyjebaniu helu. Jak walisz w nos to jak ma szkodzić na płuca? Jest tyle barier żeby proszek nie doleciał do płuc... co najwyżej kaszlniesz podczas wciągania proszku do nosa. Jeśli chodzi o zadane przez Ciebie pytania to odpowiedź jest raczej taka jaką chciałeś usłyszeć.
Płuca nie powinny ucierpieć z powodu walenia browna donosowo.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.