Ja kiedyś miałem podobnie z sercem. Byłem pewien że niemal nie bije albo bije 200 na minutę. Nie polecam w takich sytuacjach mierzyć co chwilę ciśnienia, bo nasila to wkrętę i ciśnienie oraz tętno autentycznie podnosi się kiedy bierzesz się za pomiar.
Ba, wkręcałem sobie również inne dolegliwości i przypisywałem im rozmaite pochodzenie. Wpieprzałem nawet leki na odrobaczenie
To jest psychodelik.W polaczeniu ze stimami moze indukowac stany paranoiczne bo nasila efekty.
Jak po samym stimie masz cos w stylu " oni wiedza" to mj to podkreci.
Sama mj niezle wkrety potrafi zapodac.
Robiac takie mixy wchodzisz na sciezke prowadzaca do przejscia na emeryture w stosowaniu mj
Niewykluczone, ze w przyszlosci bedziesz musial robic podkladke z benzo, antydepreśantow bo mj bedzie indukowala parano
To jest znana zaleznosc przyczynowo skutkowa.
Mnostwo ludzi sobie w ten sposob popalila styki .
Kiedys walac krysztal i palac wywolalem stan w ktorym w kazdym ssmochodzie widzialem tajniakow.
Zaglowek fotela to byly ludzkie glowy.
Slyszalem jak ktos mnie obgaduje, a ta osoba nawet nic nie mowila.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Pytanie jest zatem jedno. Po co pytasz @SeZen?
Każdy z nas mógłby poświęcić czas na co innego A Ty i tak będziesz walił zielsko z klefedronem.
Edit:
Ps.: To drapanie moze byc od papierosow, bo wrocilem do palenia ostatnio, ale tylko rano mnie drapie - pokaszle chwile i jest spokoj.
to nie miejsce na ocenianie innych, bez jakiejkolwiek formy pomocy/odpowiedzi na pytanie czy wsparcia - jest to warn słowny nie liczący się do licznika ostrzeżeń gdzie 3 = autoban na 72h /Mx
Kaszel to przez fajki. Powinien przejść po przyjebaniu helu. Jak walisz w nos to jak ma szkodzić na płuca? Jest tyle barier żeby proszek nie doleciał do płuc... co najwyżej kaszlniesz podczas wciągania proszku do nosa. Jeśli chodzi o zadane przez Ciebie pytania to odpowiedź jest raczej taka jaką chciałeś usłyszeć.
Płuca nie powinny ucierpieć z powodu walenia browna donosowo.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.