Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 625 / 102 / 0
Dostałam teraz estazolam zamiast diazepamu bo na mnie nie działał, mam już taką tolerke na benzo. Ale jeszcze tak z tydzień, żebym doszła do siebie po ostatnich wydarzeniach i schodzę z benzo i zostawiam je tylko na awaryjne sytuacje, ewentualnie żeby się od czasu do czasu trochę porobić. Mam nadzieję że ta benzo da mi się w końcu porządnie wyspać, bo mam epilepsję i już z braku porządnego snu mi się zaczyna lewa ręka trząść jakbym miała Parkinsona. Jak tylko to ogarnę to schodzę i z lorka i z estazolamu. Nie będę tego ciągnąć w nieskończoność, nawet psychiatra mi dziś powiedzial, ze chce mi pomóc, ale żebym sobie tym życia nie spieprzyła. Jakoś mnie to uderzyło
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 10 / 1 / 0
Hej, estasolam na sen przy diazepamie czy lorasepamie to jak powietrze bez tlenu. No ale może należysz do tych kilku procent ludności która odczuje działanie estasolamu.
Estasolam brała moja babcia w dawce 4mg przez dobre 10 lat. Aż umarła i zostało mi kilka opakowań. Z tym że na mnie to nie działa bo ja używam marihuany.
  • 625 / 102 / 0
Ja dostałam estazolam po tym jak się okazało że lorazepam działa na mnie podobnie jak alpra, tylko że nawet lepiej. Zamiast mnie usypiać - pobudza do działania, zanikają lęki i czuję się po nim po prostu lepiej. Estazolam był kolejnym lekiem w celach nasennych. Wypróbuje go jako zamiennik lorazepamu może kiedyś. Na razie już zeszło na klony, bo mam epilepsję i muszę zacząć się wysypiać bo mi się zaczęło rzucać na lewą rękę i mnie tak trzepie z braku porządnego snu że wyglądam jakbym miała Parkinsona
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 1649 / 288 / 0
Miałem okazję niedawno na czysto spróbować Estazolamu. Wcześniej unikałem go jak ognia, bo słyszałem, że on się tylko do spania nadaje.
Tymczasem, pięknie pobudza, wjeżdża typowy benzo humorek i gadka, ciało rozluźnione jak chodzenie po chmurach. Długo działa. Nie miesza w głowie jak klonazepam czy lorazepam, jest to mentalnie "czyste" benzo.
Oczywiście, moja opinia jest w pełni subiektywna, wszak na mnie benzodiazepiny działają paradoksalnie. Niektórzy zapewne pójdą po tym spać, dla mnie to daje energię ekstrawertyczną.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Narkobiznes: z Telegrama do paczkomatu

Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Francja stanie się "Meksykiem Europy"? Wartość rynku narkotykowego sięga 5 mld euro

Handel narkotykami stał się częścią francuskiej gospodarki i stanowi niemal część jej PKB. Obroty mogą przekraczać nawet pięć miliardów euro, a proceder ten może być źródłem utrzymania nawet dla 200 tys. osób.

Młody mężczyzna skręcał skręta na ławce pod kamerą monitoringu miejskiego

Operator, który obserwował zachowanie młodego mężczyzny siedzącego na ławce w Parku Garnizonowym widział jak młodzieniec zażywa narkotyki.

Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.